Medicana Avcılar’a gidiyorum muayne ucretim 165 lira dogum ücreti konusunda henüz konuşmadık 20 haftadayim bu sefer gittiğimde sorarım ne kadarmis🙈
📍Gittiğiniz Hastane / Doktor / Muayene ve Doğum Ücreti Nedir ?
Meralvedatazer merhaba Bahat Hastanesi’ne en son ne zaman gittiniz acaba bende oraya gidiyordum ama çok bellettikleri için bırakmak zorunda kaldım telefondan da ulasilamiyordu hala oylemi
Ben anlara Liv hastanesine gidiyorum bütün testler dahil ayrıntılı ultrason,4 lü tarama,bebeğin kalça ultrasonu,işitme görme testi vb bütün herşey 10 bin TL doktorumdan da hastaneden de çok memnunum kızlar tavsiye ediyorum ❤️🥰🥰🤰🏼🤰🏼
Aylaninannesi Doğum ücreti ne kadar canım Avrasya da bilgi aldın mı ?
Deletedmom281 özele gidiyorum 50 lira muayene doğum da sanırım 2000
Deletedmom281 Merhaba Gaziantep akademi hastanesi İbrahim Büyükbeşe 😒😒😒 gittim ve bana neredeyse hiç Bilgi vermedi konuşmak için ağzından cımbızla laf almak gerekiyor. Ücreti 100 TL doğum 2500-3000 arası. Ama doktor değiştireceğim Abdullah Göymen ile görüşeceğim ücreti 250 TL ve doğum 3000-4000 arası herkes çok memnun
Melekanne1592 o kadar artmış mı🙄 Balıkesirde 150 ye gidiyorum ben
Aslimik salı günü gittim canım ben çok memnunum şahsen sürekli gittiğiniz bir doktor varsa asistanlar çıkıyor telefona ama bazen yoğunluktan çok ulaşılamıyor
Fatmanur1703 hangi doktora gidiyorsunuz orda
Aslimik randevulu gidersen beklemezsin fazla randevusuz da beklemiyorum ama ben fazla kadın doktor var tek onda çok bekleyebiliyorsun tek kadın doktoru oluğu için o hastanede
Deletedmom281 Ben 21 haftalık hamileyim Bursa’da op dr Barış Korkmaz’a gidiyorum muayene ücreti 200 tl. Aileden biri gibi çok ilgili tavsiye ederim Bursa’dakiler için.
Deletedmom281 İstanbul Esenler Medipol hastanesi/ Doç. Dr. Burcu Aydın Boyama/ 200 tl muayene/2750 tl normal, 3300 tl zorunlu sezaryen