Muzaffer beye gittim 2 defa cok memnun kaldim ama dogum ucreti 9000 tl dediler %15 indirim yaparız dediler o bizi cok zorladi😟

• [silindi]

Onetreehill hastane güzel yeni yapılmış odalar falan ilgi de çok güzeldi doğumda. Görümcem gayet memnun doktorundan ama onunda pek doktordan anladığını sanmıyorum😀 ama diğer doktorlar iyiymiş baksana herkes güzel şeyler yazmış inşallah seversin doktorunu doktorla iletişim çok önemli 🙏

• [silindi]

Poyrazveasya doktor profesör diye mi 9000 tl dediler merak ettim

• [silindi]

Esraumit internetten baktımda doktor profesör değil. Yani gereksiz profesör diye düşünmüştüm ama bence yrd.doçent için fazla

[silindi] bende oraya gidiyr bilmyrm ki cok fazla bence profesor olsa dediğiniz gibi normal ama suan cok fazla geldi bana acaba sigorta durumu falan mı bu soyleyen kişinin

Poyrazveasya 9000 tl cok fazla yahu, medicana da 6000 tl dediler bana burada da yakındır diye düşünüyorum henüz fiyatı konusmadım.

Onetreehill normal 5000 sezeryan 6000 tl denildi epidural olmak istersen artı 500 tl

Biraz pahalı ama ben doktorumdan çok memnunun ve vazgeçemedim tanıştığınızda görücekseniz

Medicanayı neden değiştirdiniz doktorunuzmu kötüydü?

bir ay sonra

Mugeoznc bebeğimin hareketini hissetmediğim bir gün panikle doktora gittik, doktorum doğuma girecekmiş ve hiçbir sorumu cevaplamadı kalbi atıyor sorun yok dedi ve hızlıca gönderdi beni... detaylı ultrasonda kalbinde parlaklık olduğunu iletti perinatolog, yorumları yetersiz ve parasal oldu direk amniyosentezi yapalım istersen fiyatı şu dedi... doğumu 6500 TL vs vs... biraz maddiyata önem verildiğini düşündüm..