[silindi]
Esraumit Ceyda Perçinoğlu Aydın. Baktım şimdi internetten bu doktordu
Esraumit Ceyda Perçinoğlu Aydın. Baktım şimdi internetten bu doktordu
[silindi] teşekkür ederim canım, umarım iyi anlarına denk gelirim:/
Esraumit bende bugün gittim, Ünal bey ile de görüştüm ama Serpil hnm daha iyi geldi... sizin doktorunuz operatör dr mu?
gzemtum hangi Liv bahçeşehir mi?
Onetreehill Operator doktor evet
Onetreehill evet bahçeşehir
Onetreehill Bahçeşehir de mi oturuyorsun onun İçin mi liv
Muzaffer beye gittim 2 defa cok memnun kaldim ama dogum ucreti 9000 tl dediler %15 indirim yaparız dediler o bizi cok zorladi😟
Onetreehill hastane güzel yeni yapılmış odalar falan ilgi de çok güzeldi doğumda. Görümcem gayet memnun doktorundan ama onunda pek doktordan anladığını sanmıyorum😀 ama diğer doktorlar iyiymiş baksana herkes güzel şeyler yazmış inşallah seversin doktorunu doktorla iletişim çok önemli 🙏
Poyrazveasya doktor profesör diye mi 9000 tl dediler merak ettim
Poyrazveasya neeeee 🙀 sigortalı mısınız?
Esraumit internetten baktımda doktor profesör değil. Yani gereksiz profesör diye düşünmüştüm ama bence yrd.doçent için fazla
Onetreehill Ceyda perçinoğlu Aydın’a gidiyorum 38+3 haftalık hamileyim kendisinden son derece memnunun mükemmel pozitif bir insan
gzemtum Beylikdüzü de oturuyorum cnm
CigdemKibar hmmm o zaman bi o doktorlada tanışayım ben, doğum için ne kadar dediler size?
Poyrazveasya 9000 tl cok fazla yahu, medicana da 6000 tl dediler bana burada da yakındır diye düşünüyorum henüz fiyatı konusmadım.
Onetreehill normal 5000 sezeryan 6000 tl denildi epidural olmak istersen artı 500 tl
Biraz pahalı ama ben doktorumdan çok memnunun ve vazgeçemedim tanıştığınızda görücekseniz