Gulanelis siz 18 ve 20 haftada tekmeyi hissedin şu bilgisiz hallerinz fesat hallerinz yok mu gercekten burdan bakilinca zavallisn sana burda 18 20 haftayı sormadılar tekmeyide sormadılar sanane cocuklarmzn gramından senin psikolojin mi bozuk sarmaya yer mi arıyosun bilmiyorsan cahil beyinsz fikirlerini al ve uzaklas.😂😂😂😂😂😂😂😂

Gaz ile bebeğin atışları farklıdır hala iddia ediyorsunuz olabilir kişiden kisiye değişebiliyor imkansiz diye birsey yok hamilelik herkeste Farklıdır sizde hissedilmiyosada problem yok doktorlarin net zamani 20. 24. Haftaları kasmaya gerek yok 😇

Merve1656 canım aynı şey bende de oluyor arada sırada 14.haftamdan beri. Hani gaz felan diyorlar ya ayıptır söylemesi benim gebelik öncesinde de hep gaz problemim vardı ilaç felan alıyordum gaz sıkışmasından kaynaklı. İlk defa bu tarz şeyler hissediyorum yani. Hatta bugünde sabah kahvaltıdan sonra sanki bi ordan oraya bi kayma gibi bişi hissettim dediğim gibi çok nadir hissediyorum ben. 15+5 haftadayım bilmiyorum artık nedir 😊

ayazmoms41 direk aklıma benim bebek hareketleri geldi çünkü 13. Haftada bile hisseden varsa bizim de hissetmemiz normaldir diye düşünüyorum 😊

Merve1656 kesinlikle öyle ben zannetmiyorum yani bağırsak hareketi bu şekilde olmuyor çünkü 😊

Babyy1S bana sen diye hitap edemezsiniz sizin canınızda değilim size noluyor ki atladınız arkadaşın bebeğini niye çekemiyim doğurdum ben. İster erken hissedin ister doğurana kadar hissetmeyin ama 20. Haftaya kadar günlük takip edebileceğiniz kadar hissetme olmaz olamaz. Çook sayıda yazı ve makale var bu konuyla alakalı👍🏻Bu arada tüh bebeğimin hareketini geç hissetmem benim problemim benden kaynaklı çünkü komiksiniz😂🤦🏼‍♀️

Merve1656 bende 16. Haftamda ilk hissetmiştim ilk gebeliğim ve evet damar atması gibidir olabilir. Sonrada hiç durmadı zaten rutin olarak öyle devam etti. Bikaç gün daha tekrarlarsa bilin ki odur

Merve1656 ilk gebeliğim ve 11.haftamda hissettim gözünaydın çok güzel bir his bebiş büyüdükçe artacak hareketler 😍

Iimran kaç tane doğum yaptınız ilk hamileliğinizdd kaçıncı haftada hissettiniz bebeğinizi ?
        benim ilk gebeliğim 11.haftada bende damar seyirir gibi hissettim ve doktorum karın zarın ince hissedebilirsin dedi.

Merve1656 ben 12+5te dışardan hareketlerini görebiliyordum. 14+5te hissetmeye başladım. O zamandan beride hareketleri bariz hiç değişmedi. Benim hissettiğim bı balık sürekli akvaryum a vuruyormus gibi bir histi.

Iimran istedigim gibi hitap ederim o benim kararım ve orda 13 haftalık diye direk bana yorum yapmissiniz bir sey yazarken bir dusunun once cevap verin bu postun altında tek 13 haftalıgım yazan ben varm haa yazdigin lafın arkasında durmuyrm diyorsan o ayrı mesele aksama kadar makele okuyamam SİZin gibi biz burda cogu kisi ne hissettiginin farkinda insaniz 20 hafta en gec olan haftadır bunu da iyice arastr ogren bilmiyorsan yorum yapma tekrar.gaz la bobrek nerde vucutta iyi bilen biriyim anladn !

Merve1656 valla ne yalan söyliyim ben daha 9 haftalığım ama o bende de oluyor böyle damar atar gibi atıyor hatta doktoruma soracaktım böyle bişey olabilir mi diye ama unuttum🤦‍♀️🤦‍♀️😂

Babyy1S gerzekliğin lüzumu yok anladığın dilden konuşayım sana madem bana ilk yorum yapan sensin ben değilm körsün galiba 20 hafta en geç he hee aynen anladımm 😒 ukala

Merve1656 valla ben de 16 haftalıkken falan bi gün oturduğum yerde içimde sanki balık varmış gibi hissettim böyle sanki bişey kayıyormuş gibi. Sonra bunu ilerleyen dönemlerde iyiden iyiye hissetmeye başladım. Bağırsak hareketi olsa gebelikten önce de olurdu bilirdik aaa bu bağırsak hareketi falan derdik herhalde 😂😂😂

Iimran sen geç hissettin diye herkes geç mi hissetmek zorun da

Merve1656 sana mı yazdım ben üff uğraşamıycam yersizlik diz boyu

Iimran tek sen akıllısın bunca insanin icinde ukala ugrasamazsn cnku cahil fikirlerinle konustugun icin sana burda kufur etmesinj bilirdim ama neyse diyrm beyinsiz