Sinemin ben şimdi gördüm yorumunu doğum sancısı veya suyundan sızma olmuş olabilir dediğin gibi kasılmalar da ya

Sinemin doktor iki parmağını sizin vajinaya sokuyor ve kaç cm açıklık olduğuna bakıyor bu muayene doğurduğun ana kadar devam eder. 9 cm olunca bebek kafasını oradan çıkartmaya el verimli olur ve çıkar 4 cm den sonra genelde doğum başlar benim şuan 3 cm olduğunu ölçtü doktor ama sancı yok ondan başlamamış Doğum

HanifeOkutan ilkinde normal dpgum oldu doktorlarda sasırıyor. Bebegın kafası gerıdeymiş popoya doğru duruyormuş o yüzden ılerleyemıyor sanırım bugün 3.gün ve tekrar doz verdıler bakalım nolucak bu Arada ben sunnı sancı agrısı çok hafıf yaşıyorum normalmi bılmıyorum ama çok hafıf ağrılar var etkısı gecınce oda kalmıyor ınsallah benm kafasını düzeltirde artık dogururum🙏

Dilan90 onu da az az veriyor olabilirler yani başlatmaya çalışmak için, ben kendi adıma diyorum suni sancı almadım diğer sancı dinlene dinlene olduğu için az çok memnundum suni alanlar o sancının asla kesintisiz halı diyor ve daha çok oluuor diye muhtemelen ufak ufak veriyorlar size dozu

Melihafurkan aaaaaa nişan da geldi 😅 ben güya diyorum nişan gelirse hemen hastaneye giderim diye 😅 benim açıklık var bebeğim çok baskı yapıyor altta ama ne nişan ne su

HanifeOkutan 2doz aynı günde verdıler sancılar hemen hemen 1-2dk arayla geliyordu ve 127 y falan oluyodu aslında Ağrı olması lazım ama sanırım açılma olmadığı ıcın Ağrı sıddetlı gelmıyo

Nesrind 3 parmak açıklık varmış tekrar su gelirse ağrı falan olursa gel dedi

Dilan90 kimisinin acı elimi yüksek olduğu için hissetmesi artınca oluyor ben de ilk doğumumda doktorum bana şuan ağrıdan kıvranman gerekiyor dediğinde ufak bi bel ağrısı olur ya adet olacağını hissedersin şuan öyle sancım yok demiştim 6 cm den sonra hissetmiştim sancıyı. O yüzden sancı var da hissetmiyor olabilirsin

Sinemin herşeye açığım ya bugün yürüdüm dışarıda sanki eve gitmeden doğacak gibiydi😂😂