Dilan90 onu da az az veriyor olabilirler yani başlatmaya çalışmak için, ben kendi adıma diyorum suni sancı almadım diğer sancı dinlene dinlene olduğu için az çok memnundum suni alanlar o sancının asla kesintisiz halı diyor ve daha çok oluuor diye muhtemelen ufak ufak veriyorlar size dozu

Melihafurkan aaaaaa nişan da geldi 😅 ben güya diyorum nişan gelirse hemen hastaneye giderim diye 😅 benim açıklık var bebeğim çok baskı yapıyor altta ama ne nişan ne su

HanifeOkutan 2doz aynı günde verdıler sancılar hemen hemen 1-2dk arayla geliyordu ve 127 y falan oluyodu aslında Ağrı olması lazım ama sanırım açılma olmadığı ıcın Ağrı sıddetlı gelmıyo

Nesrind 3 parmak açıklık varmış tekrar su gelirse ağrı falan olursa gel dedi

Dilan90 kimisinin acı elimi yüksek olduğu için hissetmesi artınca oluyor ben de ilk doğumumda doktorum bana şuan ağrıdan kıvranman gerekiyor dediğinde ufak bi bel ağrısı olur ya adet olacağını hissedersin şuan öyle sancım yok demiştim 6 cm den sonra hissetmiştim sancıyı. O yüzden sancı var da hissetmiyor olabilirsin

Sinemin herşeye açığım ya bugün yürüdüm dışarıda sanki eve gitmeden doğacak gibiydi😂😂

Dilan3eymenn rabbim mükafatını versin annelik gerçekten eşittir fedakarlık 💕💕 rabbimin bize emanetleri iyi olsun sağlıklı olsun ve iyi bir ahlaka sahip olsun💕💕 tek derdimiz bu

nazsimaova şuan acaba olur mu diyorum ilk gebeliğimde 35. Haftamda doğum yapmıştım şimdi de 35 te 3 cm açık olunca çok gideceğimi düşünmüyorum kendi adıma ama tabi yine Leylam bakalım ne yapar 😍😍💕💕💕

Belmaaa hiç bir fikrim yok bu durum beni korkutuyor 🤷🏻‍♀️