Fnur1995 evet ona gittim çarşamba günü idi kontrolüm
3 cm açıklık
HanifeOkutan evet canım öğle
Asel21 evet ya küvez ağır oluyor anne için inşallah hiç gerek kalmaz 💕💕
HanifeOkutan merhaba canım
kasılmaların oluyor mu peki
HanifeOkutan amin ecmain. Erken doğum olacağım için doktor ciğer geliştrici yazdı vurdurdum yarın da iki dozum var sabah ve akşam küvezde kalmamaları için
HanifeOkutan açılmanız var ama bebek allahtan çok küçük degil bence dua edın olmuş açılmanız dıye ben 36 saattir hastanede sunnı sancı yıyorum ama 1cm bile ilerleme yok 41+4 deyım 3cm için neleri vermezdim 🤲ki bu ikinci doğumum
HanifeOkutan ayy Rabbim yardımcın olsun inş hiç anlamadan doğum yaparsın umarım bende ikinci sezeryan salı günü doğuma gutcem benimde kasılmalar var ama pazar günü 38 oluyorum dr um normaldir salı gel alalım dedi
HanifeOkutan ne kadar beklerse o kadar iyi anne karnında 1 gün bile çok kıymetli 🥰sağlıkla gelsin bebeğiniz 🙏🏻☺️
Asel21 hadi inşallah💕💕 rabbim kolaylık versin inşallah
Dilan90 ya rabbim kolaylık versin inşallah e ikinci doğum daha kolay oluyor vs diyorlar Nasıl suni ile açılma olmadı o kadar ki ilkinde nasıl doğum yaptınız
Dilan3eymenn 38 de ideal zaten sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin rabbim💕💕💕 4 gün kaldı ne güzel heyecan
tatlicianne aynen öyle git gide zorlansa da iyi olması için ne kadar kalsa iyi💕💕
HanifeOkutan benim arkadaşım yeni doğum yaptı 4 cm di açıklığı 2-3 hafta sonra doğurdu
Sinemin vay baya gitti o da 😅 ben de giderim herhalde ya dün gece doğum sancısı çeker gibi kıvrandım bugün sanki hiç orda değildi gibi kasılmalarım olmadı 😅 tan bir ikizler :)
HanifeOkutan amin ecmain cümlemize inşallah
HanifeOkutan o çok çrkti sancıyı ağrıyı en sonunda suyunun gelmesiyle gitti işte 😌
HanifeOkutan 34de 2cm di açılmam 37de 4.5 cm açıklıkla yatışım yapıldı suni sancıyla dogurdum
HanifeOkutan valla salıyı zor edecem gibi hareket lerim çok kısıtlandi bebek iri aşırı baskı var sadece zar zor nefes alıyorum o kadar eşim en büyük destekçim az kaldı sabır lazım dayanamak ins 🙏🙏
Sinemin benim de ilk doğumumda da planım düşüncem güya sancımı evde çekmek idi hemen doktora gitmek değildi. Sancım yoktu bi su gibi bir şey sızdı doktor gel bakalım son kontrole gelmen lazımdı bugün gel dedi gittim hadi doğum başladı dedi😅😅 dedim yok henüz ne ağrı var ne sancı ne bir şey ben eve gideyim gelirim diye 😅 ama göndermedi 5 saat sonra doğurdum 😂
setenay-92 açılmam güzelmiş canım neden suni verdiler ki