Sinemin vay baya gitti o da 😅 ben de giderim herhalde ya dün gece doğum sancısı çeker gibi kıvrandım bugün sanki hiç orda değildi gibi kasılmalarım olmadı 😅 tan bir ikizler :)

HanifeOkutan valla salıyı zor edecem gibi hareket lerim çok kısıtlandi bebek iri aşırı baskı var sadece zar zor nefes alıyorum o kadar eşim en büyük destekçim az kaldı sabır lazım dayanamak ins 🙏🙏

Sinemin benim de ilk doğumumda da planım düşüncem güya sancımı evde çekmek idi hemen doktora gitmek değildi. Sancım yoktu bi su gibi bir şey sızdı doktor gel bakalım son kontrole gelmen lazımdı bugün gel dedi gittim hadi doğum başladı dedi😅😅 dedim yok henüz ne ağrı var ne sancı ne bir şey ben eve gideyim gelirim diye 😅 ama göndermedi 5 saat sonra doğurdum 😂

Dilan3eymenn benim bebeğim 2800 dedi doktor +400 -400 mümkün dedi o yüzden kilo alsın istiyorum açıkçası çok hareketlerim kısıtlı değil bebeğim küçük diye mi bilemedim tabi ama inşallah bir şey kalmadı sizin de 💕 bu kadar dayandık az daha kaldı 💕

HanifeOkutan canım bende 32 haftalığım ama sumu bilemedim bende şimdi acile gidiyorum 3 kere iç çamaşırı değiştirdim üçüde üstüme geçecek kadar ıslandı ve çocuk çok hareketlendi toplanıyor Rahime baskı yapıyor sürekli tuvalete gidiyorum 😔 sence korkmalı mıyım

Sinemin ben şimdi gördüm yorumunu doğum sancısı veya suyundan sızma olmuş olabilir dediğin gibi kasılmalar da ya

Sinemin doktor iki parmağını sizin vajinaya sokuyor ve kaç cm açıklık olduğuna bakıyor bu muayene doğurduğun ana kadar devam eder. 9 cm olunca bebek kafasını oradan çıkartmaya el verimli olur ve çıkar 4 cm den sonra genelde doğum başlar benim şuan 3 cm olduğunu ölçtü doktor ama sancı yok ondan başlamamış Doğum

HanifeOkutan ilkinde normal dpgum oldu doktorlarda sasırıyor. Bebegın kafası gerıdeymiş popoya doğru duruyormuş o yüzden ılerleyemıyor sanırım bugün 3.gün ve tekrar doz verdıler bakalım nolucak bu Arada ben sunnı sancı agrısı çok hafıf yaşıyorum normalmi bılmıyorum ama çok hafıf ağrılar var etkısı gecınce oda kalmıyor ınsallah benm kafasını düzeltirde artık dogururum🙏