HanifeOkutan Vala canım dün den başladı ağrım ve kusmam bugün hastaneye gittim acılman var dedi ebe sancım da cıktı ama doğum a almadılar carşamba günü sezeryan günüm ama heran gibi bişey de gel dedi
3 cm açıklık
HanifeOkutan açıklık Muayenesi zorladı mı canım 🙄
Esra007 mm gitmiyor o kadar yani peki normal mi sezeryan Doğum mu var aklınızda
Esra007 bende 38+1 im hala birşey yok karnım aşağı da düşmedi arada ufak sancılar vuruyor sadece 😭 ama doğurmak istiyorum artık 👶🏻
Fnur1995 muayene ederken doktora psikolojik olarak hazır değilim azıcık bağırabilirim dedim :) aslında çok acımadı yani biraz kendimi kastım diye oldu sakin olunca derin nefes alınca normal olacaktı da o an istemedim diye bağırdım :) yoksa acımadı yani
HanifeOkutan 😁geçmiş olsun darısı doğumu atlatmaya 🥰 peki doktorun yaklaşımı nasıldı 🙄
HanifeOkutan bende sizin haftalarinizda gittigimde 2 cm aciklik vardi 38.haftada dogurmustum
HanifeOkutan bizim sıpa kordona dolaşmış o yüzden sezaryan olucam normal olmazmış doktorum öğle söyledi canım
ela_yasel1 ben de dün ilk defa cok sancı hisatim ama bekliyorum ancak suyum gelirse falan doğuma alacaklarmış
HanifeOkutan Dr un ne kadar gider dedi peki bende bunu merak ettim 😋
Fnur1995 oy amin amin :) doktorum iyi bir kadın ya :) hazır değilim dediğimde olur o kadar dedi gülümsedi bağırdığım zaman sakinleşmem için tamam hemen bir saniye şu bu diyip bitirdi :) seviyorum kadını :)
Kaderdrsun12 öyle bir gece geçirdim ki doğuruyordum sadecec düzenli bir sancı bekledim titreme kasık ağrısı bel ağrısı çok kötü idi resmen aynen her an geldi geliyor modundayım ben de
Esra007 o işten de korkuyorum ben hele de dün gece o kadar hareket etti ki dedim acaba dolanır mı
Dilan3eymenn ayın sonunu görmezsin dedi yani 40. Haftaya gitmezsin bir gece ansızın gelebilirim diyor bebeğin dedi. Sadece açılma ile demedi ama ben sancılarım kasılmalarım çok dedim günde 5-6 kere normal dedi. Ben 20den fazla oluyor dedim üzerine 3 cm açık da görünce 40 ı görmezsin dedi
HanifeOkutan benim 33′cü haftada 3 cm açılmam olduğunu öğrendim şu an 34+5 günlüğüm. Sıcak duş, ev işlerinden ve yürüyüş yapmıyorum açılma olmasın diye doktorum bebeklerin kalp atışları iyi kanaman suyun şiddetli sancıların olmazsa bi iki hafta içerisinde doğum olabilir demişti şu an içinde birşey yok beklemedeyim
Asel21 ya 33 34 olunca hani biraz daha dursun diyor insan ama 36 bitiyor 37 olunca diyorsun hareket de etmeliyim diye ondan devamlı yatış olmuyor 💕 ama iki hafta gidiyor o açıklık ile
HanifeOkutan bakalım beklemedeyiz ama ben 37′yi görebileceğimi sanmıyorum ikiz gebeliğim kızım kanalda doktor her anda olabilir de demişti. Görebilirsem en fazla 36′yı görebilirim ama ufaktan kasıklarımdan sancı vurmaya başladı