Biannee 33 ya senin canım sen yapma gerçekten de 3 hafta daha dursun gelişsin tamamen inşallah 💕 ben Biraz kilosu 3 e yakın doğuma hazır gibi şeyler diyince doktor doğdu doğacak diye hazırlık yapıyorum ya
3 cm açıklık
Bnde 38+2yim 2 cm acıklık ve sancım var bekliyorum
HanifeOkutan bende 36+5 im 2 cm bekliorum kasılmalarım çogaldı bugün baskı yapıyor bebek aşağı
Esra007 ne zamandır yani açıklık ile bi iki hafta gidiliyor mu 😅
Kaderdrsun12 bazen alttan çıkıuor gibi oluyorum ama geçiyor
HanifeOkutan Vala canım dün den başladı ağrım ve kusmam bugün hastaneye gittim acılman var dedi ebe sancım da cıktı ama doğum a almadılar carşamba günü sezeryan günüm ama heran gibi bişey de gel dedi
HanifeOkutan açıklık Muayenesi zorladı mı canım 🙄
Esra007 mm gitmiyor o kadar yani peki normal mi sezeryan Doğum mu var aklınızda
Esra007 bende 38+1 im hala birşey yok karnım aşağı da düşmedi arada ufak sancılar vuruyor sadece 😭 ama doğurmak istiyorum artık 👶🏻
Fnur1995 muayene ederken doktora psikolojik olarak hazır değilim azıcık bağırabilirim dedim :) aslında çok acımadı yani biraz kendimi kastım diye oldu sakin olunca derin nefes alınca normal olacaktı da o an istemedim diye bağırdım :) yoksa acımadı yani
HanifeOkutan 😁geçmiş olsun darısı doğumu atlatmaya 🥰 peki doktorun yaklaşımı nasıldı 🙄
HanifeOkutan bende sizin haftalarinizda gittigimde 2 cm aciklik vardi 38.haftada dogurmustum
HanifeOkutan bizim sıpa kordona dolaşmış o yüzden sezaryan olucam normal olmazmış doktorum öğle söyledi canım
ela_yasel1 ben de dün ilk defa cok sancı hisatim ama bekliyorum ancak suyum gelirse falan doğuma alacaklarmış
HanifeOkutan Dr un ne kadar gider dedi peki bende bunu merak ettim 😋
Fnur1995 oy amin amin :) doktorum iyi bir kadın ya :) hazır değilim dediğimde olur o kadar dedi gülümsedi bağırdığım zaman sakinleşmem için tamam hemen bir saniye şu bu diyip bitirdi :) seviyorum kadını :)
Kaderdrsun12 öyle bir gece geçirdim ki doğuruyordum sadecec düzenli bir sancı bekledim titreme kasık ağrısı bel ağrısı çok kötü idi resmen aynen her an geldi geliyor modundayım ben de