Biannee 33 ya senin canım sen yapma gerçekten de 3 hafta daha dursun gelişsin tamamen inşallah 💕 ben Biraz kilosu 3 e yakın doğuma hazır gibi şeyler diyince doktor doğdu doğacak diye hazırlık yapıyorum ya

HanifeOkutan Vala canım dün den başladı ağrım ve kusmam bugün hastaneye gittim acılman var dedi ebe sancım da cıktı ama doğum a almadılar carşamba günü sezeryan günüm ama heran gibi bişey de gel dedi

Esra007 mm gitmiyor o kadar yani peki normal mi sezeryan Doğum mu var aklınızda

Esra007 bende 38+1 im hala birşey yok karnım aşağı da düşmedi arada ufak sancılar vuruyor sadece 😭 ama doğurmak istiyorum artık 👶🏻

Fnur1995 muayene ederken doktora psikolojik olarak hazır değilim azıcık bağırabilirim dedim :) aslında çok acımadı yani biraz kendimi kastım diye oldu sakin olunca derin nefes alınca normal olacaktı da o an istemedim diye bağırdım :) yoksa acımadı yani

HanifeOkutan bende sizin haftalarinizda gittigimde 2 cm aciklik vardi 38.haftada dogurmustum

ela_yasel1 ben de dün ilk defa cok sancı hisatim ama bekliyorum ancak suyum gelirse falan doğuma alacaklarmış

Fnur1995 benim canım cok tatlıdır bugün ben dayandıysam herkez dayanır 😊

Fnur1995 dayınırsın canım merak etme gercekten düşündüğün kadar acı olmuyor biraz oluyor oda kendini sıkarsan ben kendimi korktuğum için kastım ama acımadı okadar cok zaten 1 2 dakika sürüyor

Fnur1995 oy amin amin :) doktorum iyi bir kadın ya :) hazır değilim dediğimde olur o kadar dedi gülümsedi bağırdığım zaman sakinleşmem için tamam hemen bir saniye şu bu diyip bitirdi :) seviyorum kadını :)

Kaderdrsun12 öyle bir gece geçirdim ki doğuruyordum sadecec düzenli bir sancı bekledim titreme kasık ağrısı bel ağrısı çok kötü idi resmen aynen her an geldi geliyor modundayım ben de