HanifeOkutan bakalım beklemedeyiz ama ben 37′yi görebileceğimi sanmıyorum ikiz gebeliğim kızım kanalda doktor her anda olabilir de demişti. Görebilirsem en fazla 36′yı görebilirim ama ufaktan kasıklarımdan sancı vurmaya başladı

HanifeOkutan benim de ilk cocugum da 37 haftalikken 2 cm idi 40 haftalıkken dogurdum dikkatli ol annesi sen yine de kontrollerini aksatma

HanifeOkutan canım o yatış şeklinden de kaynaklanıyormuş tam bilmiyorum ama Bn cok dönüyorum ve doktorlar dönerken otur ve oşeklde dön diyor bizimki 2 tur dolaşmış

Asel21 aaaaaa doğru doğru o zaman haliyle daha normal çift gebelik olunca 💕💕💕 6 yıldır bebeği olmayan arkadaşımın bugün mutlu haberini aldım ikiz gebelik olmuş onun da o yüzden sizi de onu da rabbim tüm gebeleri de korusun sizin mükafatınız da daha çok💕💕 sağlıkla doğsunlar inşallah

Esra007 ben sağdan sola dönmekte zorlandığım için genelde oturup dönüyorum bir de sola yatıyorum daha rahat olduğum için çok dönmüyorum haliyle ama bu işler çok da belli olmayabilir bence ya bebeğin hareketleri de önemli çünkü

tatlicianne aaaaaaaaa maşallah 3 hafta gitti 😍😍 şuan bir Ümit geldi bana o zaman 😅 benim oğlum 35. Haftamda doğunca bu da mı erken diye korktum açılmam olunca demekki açılma ile 2-3 hafta da durulabilir iyi ki suni almadınız bebeğiniz zamanını biliyormuş 😅💕💕💕💕

HanifeOkutan amin ecmain hayrlsı ile cümlemiz inşallah.. Yavrularım sabırsız biraz ilk başta korkuttular erken doğacaklar diye üzülüyordum ama pazartesi günü doktor şu an için iyi dedi beklerlerse biraz daha gelişirler. Küvez de kalmalarını istemiyorum çünkü

HanifeOkutan amin ecmain. Erken doğum olacağım için doktor ciğer geliştrici yazdı vurdurdum yarın da iki dozum var sabah ve akşam küvezde kalmamaları için

HanifeOkutan açılmanız var ama bebek allahtan çok küçük degil bence dua edın olmuş açılmanız dıye ben 36 saattir hastanede sunnı sancı yıyorum ama 1cm bile ilerleme yok 41+4 deyım 3cm için neleri vermezdim 🤲ki bu ikinci doğumum

HanifeOkutan ayy Rabbim yardımcın olsun inş hiç anlamadan doğum yaparsın umarım bende ikinci sezeryan salı günü doğuma gutcem benimde kasılmalar var ama pazar günü 38 oluyorum dr um normaldir salı gel alalım dedi