helen20 hadi ya yetmiyor muymuş ☹️ başladın mı kullanmsya
Göğüs ucu yara olmaması için ne yapmalı?
HanifeOkutan yeter li oluyor mu 2 günde bir sürünce?
sevillia merhemin üstüne gümüş kapak takınca kiminin kapakları kararmış sanırım küf gibi olmuş. Sende oldu mu öyle bir şey
Dilan3eymenn zeytinyağı mucizevi bir şey zaten 😊 aklımda o da ❣️
35+4 üm, krem vs almadım bebek emsin istemiyorum. Gümüş kapak aldım şimdiden kullanmaya başladım. İlk günden yumuşamanın farkına varıyorsunuz. Göğüs uçlarınız sürekli nemli gibi kalıyor ve bebek emdiği zaman zannedersem o sebeple yara olmuyor.
Deryadiyebiri kesinlikle dene canm çokça para verdim melhem lere ise yaramamisti ama öncesi bişey sürmedim doğum dan sonra kullanmış mtim ağrıyinca melhem zeytinyağı vs şimdi ikinci ye gebeyim 3 haftadir Gold Lanolin krem kullanıyorum günde 1 defa eczacim önerdi doğum dan önce başka sonra da devam et dedi bakalım inş bunun faydasısunu görürüm çok iyi bir krem dedi onu aldım 50 TL gibi fiyatı var ve tabiki zeytinyağı da kullancam😊
O kadar çok krem denedik ki kardesimde. Hiçbiri ise yaramazken zeytinyağı imdada yetişti. Yara olan göğüs ucunu iyileştirme hızına inanamazsiniz.
Son iki hafta kala az az sürmeye baslayin kuruma yapmasın diye sonrasında da zeytinyağı ile devam edin yine hiç sorun yaşamadığınizi göreceksiniz:)
Deryadiyebiri Bu kremi doğum öncesinde kullanmaya başlarsanız yararı olacağı yazıyordu sonradan ise yaramıyormus galiba
Deryadiyebiri doğum öncesi yumuşak kalması için yeterli oluyor doğum sonrası duruma göre yara olursa iyileşmesi için sabah akşam sürülebilir tabi ama dediğim gibi ben önceden sürmüştüm doğumdan sonra da yaşamadım yara o yüzden belki 3 hafta kullanmışımdır doğum sonrası sonra kullanmadım yara olmadı şükür
Deryadiyebiri gümüş kapak bana çok iyi geldi canım kremden silikon kalkana kullanmadığım Kalmadı en iyi gelen gümüş kalkan oldu çok ağır yara değilkende karbonatlı suyla silip buzdolabı poşeti koymakta etkili oluyo
Dilan3eymenn çook teşekkür ederim cevap için 🤗
-Defnee- anladım canım. Peki dışardan belli oluyo mu onu taktığın 😂 baya komik olur yoksa. Hahahah😂
Bir_zerre Evet haklısın. Bi de kantaron yağını duymuştum. Ama tabi kantaronu bebek emerken sürmek iyi olmaz sanırım ya. Çocuğa Ne etki yapacağını bilemeyiz sonuçta
HanifeOkutan Hmm. Kullanmayı bırakınca da etkisi devam etti yani. aylarca kullanmak gerekmiyor o zaman öyle mi?
Zuzuum buzdolabı poşeti nasıl onu anlamadım
Deryadiyebiri küçük kara olarak kesip göğüs ucuna koyuluyo ucunun kuruyup yara olmasını engelliyo sürtünmeyi engelliyo çok bilinen biyöntem değil bende ilk şaşırmıştım ama işe yaradı öneririm
Deryadiyebiri 37 deyim ben her akşam yatarken kremden sürmeye başladım. Ağrı sızı yara vs yok henuz
Deryadiyebiri Zaten kantaron yağı da zeytinyağınin içinde bekletilerek yapılıyor ama dediğiniz gibi kantaron yağı belki bebeğe zarar verebilir hiç bilmiyorum.
Ben pişik kremi yerine kantaron yağı kremi yapacağım mesela.
Kendi çatlaklarımi önlemesi içinde havaciva otu ve kantaron yağından krem yaptım 🥰 Doğalci bir anne adayıyım galiba 🥰
Deryadiyebiri bir aya yakındır lansinohun gögüs ucu kremini kullanıyorum arkadasım kantaron yagını önerdi 3 gündür de onu kullanıyorum ve yumuşacık suan gögüs uçlarım pazartesi dogumum var devam edicem yağa
Deryadiyebiri Gümüş kapakların açıklamasında kremlerle birlikte kullanımının etkisini azaltacağı yazıyor.