Bir_zerre Evet haklısın. Bi de kantaron yağını duymuştum. Ama tabi kantaronu bebek emerken sürmek iyi olmaz sanırım ya. Çocuğa Ne etki yapacağını bilemeyiz sonuçta
Göğüs ucu yara olmaması için ne yapmalı?
HanifeOkutan Hmm. Kullanmayı bırakınca da etkisi devam etti yani. aylarca kullanmak gerekmiyor o zaman öyle mi?
Zuzuum buzdolabı poşeti nasıl onu anlamadım
Deryadiyebiri küçük kara olarak kesip göğüs ucuna koyuluyo ucunun kuruyup yara olmasını engelliyo sürtünmeyi engelliyo çok bilinen biyöntem değil bende ilk şaşırmıştım ama işe yaradı öneririm
Deryadiyebiri 37 deyim ben her akşam yatarken kremden sürmeye başladım. Ağrı sızı yara vs yok henuz
Deryadiyebiri Zaten kantaron yağı da zeytinyağınin içinde bekletilerek yapılıyor ama dediğiniz gibi kantaron yağı belki bebeğe zarar verebilir hiç bilmiyorum.
Ben pişik kremi yerine kantaron yağı kremi yapacağım mesela.
Kendi çatlaklarımi önlemesi içinde havaciva otu ve kantaron yağından krem yaptım 🥰 Doğalci bir anne adayıyım galiba 🥰
Deryadiyebiri bir aya yakındır lansinohun gögüs ucu kremini kullanıyorum arkadasım kantaron yagını önerdi 3 gündür de onu kullanıyorum ve yumuşacık suan gögüs uçlarım pazartesi dogumum var devam edicem yağa
Deryadiyebiri Gümüş kapakların açıklamasında kremlerle birlikte kullanımının etkisini azaltacağı yazıyor.
Deryadiyebiri lansinoh krem 2 hafta önceden başlamama rağmen yeterli olmadı gümüş kapak almıştım onu da kullandım üstüne avent kalkan aldım ancak geçti hatta madecassol krem bile kullanmak zorunda kaldım :( bence kişiden kişiye değişiyor süt artıkça geçmeye başladı 1 ay sonra tamamen düzeldi artık hiçbirini kullanmıyorum 😂😂 kolay gelsin
Zuzuum aaa çok ilginç 😍 ama mantıklı
Kbrakbra yalnız dikkat edin ebe bana meme ucuna çok fazla dokunmak doğumu tetikleyebilir demişti. O yüzden uyardı beni göğüs ucuna hızlıca tek seferde sür, sakın uzun uzun masaj yapar gibi sürme demişti.
Bir_zerre valla en güzelini yapmışsın 😍
Merve6475 ben De öyle yapmayı düşünüyorum canım. Sağ ol ❣️
kedilervekaranfil allah allah. Öyle miymiş ya ☹️ peki günde kaç saat takmak gerekiyor bu gümüş kapakları?
Atlassmummy yaa kıyamam. Daha uzun kullanmak lazım demek ki 😱
Deryadiyebiri hayır hiç bi sıkıntı olmadı. Silverette markası benimkilerin. Hergün yıkıyorum ama
Deryadiyebiri he yok canm zaten kremde elinizle yumuşatıp uygulayın diyor, bende öyle yapiyrm tek seferde sürülmüş oluyor
Bir_zerre normal zeytinyağımı bizim yağ yudum yağ gibi yoksa hakikimi olması gerek
Deryadiyebiri hakiki zeytinyağı En iyisi en sağlıklısı dikişlerime bile kullandım efsane bisey 🥰🙏
belosunannesi36 hakiki zeytinyağı kullanin mutlaka