Atlassmummy yaa kıyamam. Daha uzun kullanmak lazım demek ki 😱
Göğüs ucu yara olmaması için ne yapmalı?
Deryadiyebiri hayır hiç bi sıkıntı olmadı. Silverette markası benimkilerin. Hergün yıkıyorum ama
Deryadiyebiri he yok canm zaten kremde elinizle yumuşatıp uygulayın diyor, bende öyle yapiyrm tek seferde sürülmüş oluyor
Bir_zerre normal zeytinyağımı bizim yağ yudum yağ gibi yoksa hakikimi olması gerek
Deryadiyebiri hakiki zeytinyağı En iyisi en sağlıklısı dikişlerime bile kullandım efsane bisey 🥰🙏
belosunannesi36 hakiki zeytinyağı kullanin mutlaka
Deryadiyebiri Ben de bilmiyordum hem gümüş kapak hem krem almıştım. Kapakları Doğumdan önce günde bir iki saat, Doğumdan sonra emzirme aralarında mümkün oluğu kadar uzun süre takılması gerektiği yazıyor. Yani sürekli takılı durmalı. Zaten çok hafifler bir rahatsızlık vermezler takılıyken
Deryadiyebiri evet benm hayatımı onlar kurtardı diyebilirim ev göğüs araç gereçleriyle doldu boşuna😂
Deryadiyebiri :) Zaten yalnızca göğüs ucunu kapatan küçük bir şey. Oda südyen içerisinde kalıyor dışardan belli olmuyor korkma :)
Deryadiyebiri bebeğin anne memesini doğru tutmasıyla düzelmeye başlıyor Zaten, devamlı gerekmiyor kullanmak. Bi kaç tanıdığım var tüm bebeklerimde emzirmeyi bırakana kadar bu sorunu Yaşadı ama genel olan başlarda doğru emme şeklinden kaynaklanıyor ve yumuşaması gerektiği için devamlı değil canım yani
Deryadiyebiri rica ederim canm ne demek 😊😊
Deryadiyebiri ben 19da başladım lansinoha çünkü göğüslerim kabuklanırdı ve iyi geldi şükür.. şimdi 32yim bitmek üzere krem yine alıcam.. Birde koruyucu almak gerek kesinlikle göğüs ucu sütyene değince aklım çıkıyor benim birde göğsümün ucu kocaman yani benim göğüs ucum kadar memesi olan vardır 🥺 neyse isyan etmiyorum rabbime şükürler olsun 🤲🏼🌸
sevillia gümüş kapak kullanıyorsan krem sürülmüyormuş bilgin olsun kullanma klavuzunda da yazıyordu. Hastanede emzirme eğitimi veren hemşire de gümüş kapakla krem sürme dedi.
belosunannesi36 Bence hakiki olması bebek için daha sağlıklı. Diğeri işlenmiş ürün oluyor bı yerde
belosunannesi36 Hangi ilde yaşıyorsunuz bilmiyorum fakat pazarlara kadınlar getiriyor satmaya onlardan temin edebilir ya da ınstagramdan falan sipariş edebilirsiniz:)
Echche yok o zaman sadece lansinoha devam ederim
MinnakLiva koruyucu dediğin aventin vs görmüştüm. Plastik gibi olanlardan mi? Yoksa gümüş mü
Deryadiyebiri gümüş daha iyi tabiki ama hangisini istersen onu al canım memelynede bakabilirsin
Kuzular göğüs uçları için kullanılan kremler hep Lanolin maddesinden oluşuyor. Benim kendimi bildim bileli lanolin maddesine alerjim var her yerim kabarıyor ne yapmalıyım