Cevapları merak ediyorum 🙈 takipteyim
Göğüs ucu yara olmaması için ne yapmalı?
Ay kimse cevap yazmamış 😂😂 hajaaahaa. Nerde bu millleeeeett
Ben henüz kullanmadım ama krem yeterli olmuyormuş; bana gümüş kapak önerdiler onu aldım. Hatta doğumdan 2 hafta kadar önce kullanmaya başlanmalıymış.
Deryadiyebiri ben ilk doğumumda 34. Haftamdan sonra ilki günde bir azıcık sürüp yatıyordum doğumdan sonra da bi hafta kullandım yani yara olmadan yumuşaması için kullandım hamdolsun hiç yara yaşamadım. Göğüs pedlerini kullanmadım forumda biri kurumasına sebep oluyor demişti BÖyle plastik kapaklar var onları kullandım dediğim gibi hamdolsun hiç Ağrı yaşamadım🙏🏻 Şuan ikinci gebeliğim 36. Haftamdayım yine iki günde bir sürüyorum
Soğan diyor eskiler 🤷♀️
Pazartesi doğum yapacağım üç hafta önceden Lansinoh krem sürüp ve üstüne gümüş kapak takmaya başladım inşallah yara olmaz bakalım bişey Diyemiyorum o yüzden😊
Deryadiyebiri ben sonrası zeytinyağı kullanmıştum ilk gebeliğimde çok işe yaradı diğer melhemler hiç ise yaramadı 😥kabuk kan bağlıyor Du 50 gün çok geçtim ama şifayı zeytinyağı hakiki sinde buldum gerçekten
helen20 hadi ya yetmiyor muymuş ☹️ başladın mı kullanmsya
HanifeOkutan yeter li oluyor mu 2 günde bir sürünce?
sevillia merhemin üstüne gümüş kapak takınca kiminin kapakları kararmış sanırım küf gibi olmuş. Sende oldu mu öyle bir şey
Dilan3eymenn zeytinyağı mucizevi bir şey zaten 😊 aklımda o da ❣️
35+4 üm, krem vs almadım bebek emsin istemiyorum. Gümüş kapak aldım şimdiden kullanmaya başladım. İlk günden yumuşamanın farkına varıyorsunuz. Göğüs uçlarınız sürekli nemli gibi kalıyor ve bebek emdiği zaman zannedersem o sebeple yara olmuyor.
Deryadiyebiri kesinlikle dene canm çokça para verdim melhem lere ise yaramamisti ama öncesi bişey sürmedim doğum dan sonra kullanmış mtim ağrıyinca melhem zeytinyağı vs şimdi ikinci ye gebeyim 3 haftadir Gold Lanolin krem kullanıyorum günde 1 defa eczacim önerdi doğum dan önce başka sonra da devam et dedi bakalım inş bunun faydasısunu görürüm çok iyi bir krem dedi onu aldım 50 TL gibi fiyatı var ve tabiki zeytinyağı da kullancam😊
O kadar çok krem denedik ki kardesimde. Hiçbiri ise yaramazken zeytinyağı imdada yetişti. Yara olan göğüs ucunu iyileştirme hızına inanamazsiniz.
Son iki hafta kala az az sürmeye baslayin kuruma yapmasın diye sonrasında da zeytinyağı ile devam edin yine hiç sorun yaşamadığınizi göreceksiniz:)
Deryadiyebiri Bu kremi doğum öncesinde kullanmaya başlarsanız yararı olacağı yazıyordu sonradan ise yaramıyormus galiba
Deryadiyebiri doğum öncesi yumuşak kalması için yeterli oluyor doğum sonrası duruma göre yara olursa iyileşmesi için sabah akşam sürülebilir tabi ama dediğim gibi ben önceden sürmüştüm doğumdan sonra da yaşamadım yara o yüzden belki 3 hafta kullanmışımdır doğum sonrası sonra kullanmadım yara olmadı şükür
Deryadiyebiri gümüş kapak bana çok iyi geldi canım kremden silikon kalkana kullanmadığım Kalmadı en iyi gelen gümüş kalkan oldu çok ağır yara değilkende karbonatlı suyla silip buzdolabı poşeti koymakta etkili oluyo
Dilan3eymenn çook teşekkür ederim cevap için 🤗
-Defnee- anladım canım. Peki dışardan belli oluyo mu onu taktığın 😂 baya komik olur yoksa. Hahahah😂
Bir_zerre Evet haklısın. Bi de kantaron yağını duymuştum. Ama tabi kantaronu bebek emerken sürmek iyi olmaz sanırım ya. Çocuğa Ne etki yapacağını bilemeyiz sonuçta