Gizemito inşallah ama gözlerim ağrıyordu telefona bakmaktan :) bebek arabası kafamı tırmalıyor o kaldı kıyafet dışında .. onun için girişimlerde bulundum saha yolun başındayım 😀

Betim Ayy benimde öyle olacak kesin 🤦🏻‍♀️ Napalım tatlı telaşlar bunlar 🥰 Bebek arabası bizim ilk hallettiğimiz şey oldu çok şükür o aradan çıktı 😂 Kolaylıklar dilerim size de 🙇🏻‍♀️🥳

Gizemito teşekkür ederim ne tercih ettiniz peki 😉kaç yaşına kadar kullanılıyor araba bagajına sığıyor mu sorularım bunlar 😀😀ha bi de puseti oto koltuğu oluyor mu

Betim İnglesina aptica modeli tercih ettik. Araba bagajına sığıyor, puseti oto koltuğu oluyor en güzel özelliği, tek tuşla kapatabiliyorsunuz, kapanınca dik olarak durabiliyor, valiz gibi taşınabilir özelliği var, ön tekerlek ile arka tekerlek aynı hizada yani asansörlere falan rahat sığıyor, yaklaşık 4 yaşına kadar kullanılabiliyor 🤗
        https://www.inglesinabebekarabasi.com/ şu linkte açıklamaları var 🥳🐣

Betim Biz babymall den aldık 4700 tl ye ikili set şeklinde 🤗

islak mendil sleppy sensitiv kuruma olmaz şampuan ve lasyon nivea kullandım tarih felan skinti yok uzun süre yetiyor da o yuzden ilk alınca iyi bir marka almak mantikli unibayby dalin tavsiye etmediler yenidoğanda

Peki bu mustelanin seti için önereceğiniz bi site var mi baya pahalı geldi

Mervekkc bebek yağını tavsiye etmiyorlar onu kullanmayın da almayın da bebek şampuanı mustela almıştım çok iyi gerçekten ıslak mendili de uni bayb aldım hala da onu kullanıyorum kuruma olmaz indirime girdikçe ıslak mendil alın bence

Mervekkc ben 29 haftalık hamileyim canım 24 haftamda ıslak mendilini almıştım sleepy daha şampuan almadım ama mustela almayı düşünüyorum bebek yagıda uni baby aldım bife mustelada aldım

Evrenim çoğu kişide gerek yok bazı çocuklarda kullanılmıyor eğer gerek olursa alin diolar kararsız kaldim

RuzgarsMommy siz kaçıncı ayda aldınız acaba şampuan vs. Bende almak istiyorum daha erken mi tarihinden dolayı sıkıntı yaşar mıyım diye korkuyorum

rukiye-02 peli daha 2 aylık hamilelerde alabilir mi 😀 indirimde gördüm almak istiyorum kurur diye korkuyorum

Mervekkc ben hepsiburada dan aldim.250 tl ye hepsi ayri ayri da alsan ayni gibi oluyor

Elisah Canim valla yeni aldim şuan 7 aylığım ağustos da dogurcam bende erken almak istemedim

Mervekkc Bence gerekli burunlari minik olduğu için rahat nefes alip vermesi zor uyurken zorlanıyor ağlıyor buru tikanabiliyor aspratorle icini temizlediginde rahat uyuyor çocuk.
                      Doğumdan sonra da alabilirsin ama cocuk doktoruna danışarak bende şuan almadim ama alcam