Ben mühendisoğlunun sayfasından temiz içerikli listesinden şampuan krem yağ gibi bütçeme uygun olanları tercih ettim. Bebek bezi ve ıslak mendilde ise henüz karar vermedim. Sanırım tek paket alıp bebeklerimin tepkilerine göre karar vereceğim 🥰
Tecrubesiz annelere Alış-veriş önerileri
İlk doğduğunda hemen islak mendil kullanmayalım pamuk mendil aldim islatip kullanırız
Sonra islak mendile geçeriz
Şampuan losyon yag krem mustela seti aldim son kullanma tarihleri 2022 flandi
Yaa bir bayan forumda o kadar güzel bir yazı paylaşmıştı ki marka ve ihtiyaç listesi hem anne hem bebek için. Telefonuma kaydettim sanıyordum kaydetmemişim keşke görse 🙄😌
Betim İnglesina aptica modeli tercih ettik. Araba bagajına sığıyor, puseti oto koltuğu oluyor en güzel özelliği, tek tuşla kapatabiliyorsunuz, kapanınca dik olarak durabiliyor, valiz gibi taşınabilir özelliği var, ön tekerlek ile arka tekerlek aynı hizada yani asansörlere falan rahat sığıyor, yaklaşık 4 yaşına kadar kullanılabiliyor 🤗
https://www.inglesinabebekarabasi.com/ şu linkte açıklamaları var 🥳🐣
Peki burun aspiratoru gerekli mi
islak mendil sleppy sensitiv kuruma olmaz şampuan ve lasyon nivea kullandım tarih felan skinti yok uzun süre yetiyor da o yuzden ilk alınca iyi bir marka almak mantikli unibayby dalin tavsiye etmediler yenidoğanda
Mervekkc hasta olunca çok işe yariyor normal zmnda kullanilmiyor zaten bulunmasi gereken bisi
dilber5167 ozaman ben şimdiden alayim onları ufak ufak
Peki bu mustelanin seti için önereceğiniz bi site var mi baya pahalı geldi