Tecrubesiz annelere Alış-veriş önerileri
Mervekkc Canım ılk gebelıgım benım ama kardesımı buyttm 6 yasında şimdi onun sayesınde tecrubem oldu ıslak mendıl baby me almıstık bız onunla devam ettık hep alerjen bır vucudu vardı hersy kullnamadık. stok yapmıstık hatta bnde suan onlara bakyordum kutulu var 8 paket sanrm e bebekte bez olarak da prima yenıdogan 1 kullandık dıger tüm bezlerı denedık hıc bırı onun kadar emıcı tutucu olmadı bu bızım fıkrımız tabı sırtına kadr cıkıyordu dıger bezlerde ama yasamdık prımada tekrar prımaya gectık oyuzden sampuan annem unı baby kullanıyordu ama ben ıcınde sfl oldugu ıcın almayı düşünmüyorum kız arkadasım sebamed önerdı hem dogdugunda kafasında olusan derılerı temızlıyor hemde yumusak sac yapıyormus hıc sorun yasamamıs yanı acıkcası sebamed ten almayı dusunuyorm set halınde vucut losyonuna kdr
Mervekkc Islak mendil ve bezi molfix yeni doğan aldım şampuanı dalin pudrası dalin bebek yağı olarak uni baby aldım biberon emzik falan see baby den aldım öyle
Ben mühendisoğlunun sayfasından temiz içerikli listesinden şampuan krem yağ gibi bütçeme uygun olanları tercih ettim. Bebek bezi ve ıslak mendilde ise henüz karar vermedim. Sanırım tek paket alıp bebeklerimin tepkilerine göre karar vereceğim 🥰
İlk doğduğunda hemen islak mendil kullanmayalım pamuk mendil aldim islatip kullanırız
Sonra islak mendile geçeriz
Şampuan losyon yag krem mustela seti aldim son kullanma tarihleri 2022 flandi
Yaa bir bayan forumda o kadar güzel bir yazı paylaşmıştı ki marka ve ihtiyaç listesi hem anne hem bebek için. Telefonuma kaydettim sanıyordum kaydetmemişim keşke görse 🙄😌
Betim İnglesina aptica modeli tercih ettik. Araba bagajına sığıyor, puseti oto koltuğu oluyor en güzel özelliği, tek tuşla kapatabiliyorsunuz, kapanınca dik olarak durabiliyor, valiz gibi taşınabilir özelliği var, ön tekerlek ile arka tekerlek aynı hizada yani asansörlere falan rahat sığıyor, yaklaşık 4 yaşına kadar kullanılabiliyor 🤗
https://www.inglesinabebekarabasi.com/ şu linkte açıklamaları var 🥳🐣
Peki burun aspiratoru gerekli mi
islak mendil sleppy sensitiv kuruma olmaz şampuan ve lasyon nivea kullandım tarih felan skinti yok uzun süre yetiyor da o yuzden ilk alınca iyi bir marka almak mantikli unibayby dalin tavsiye etmediler yenidoğanda
Mervekkc hasta olunca çok işe yariyor normal zmnda kullanilmiyor zaten bulunmasi gereken bisi