Mervekkc ıslak mendili sleepy merhaba bebek seti içerisinde yer alıyordu ayrıca promum temizleme pamuğu aldım. Şampuan losyon ve pişik remi şeklinde set olan mustela bakım seti aldım ☺️

Mervekkc instagram kullanıyorsanız biçok ürün incelemesi @muhendisinoglu hesabında var incelryebilirsin çok yardımcı olur.

Mervekkc Canım ılk gebelıgım benım ama kardesımı buyttm 6 yasında şimdi onun sayesınde tecrubem oldu ıslak mendıl baby me almıstık bız onunla devam ettık hep alerjen bır vucudu vardı hersy kullnamadık. stok yapmıstık hatta bnde suan onlara bakyordum kutulu var 8 paket sanrm e bebekte bez olarak da prima yenıdogan 1 kullandık dıger tüm bezlerı denedık hıc bırı onun kadar emıcı tutucu olmadı bu bızım fıkrımız tabı sırtına kadr cıkıyordu dıger bezlerde ama yasamdık prımada tekrar prımaya gectık oyuzden sampuan annem unı baby kullanıyordu ama ben ıcınde sfl oldugu ıcın almayı düşünmüyorum kız arkadasım sebamed önerdı hem dogdugunda kafasında olusan derılerı temızlıyor hemde yumusak sac yapıyormus hıc sorun yasamamıs yanı acıkcası sebamed ten almayı dusunuyorm set halınde vucut losyonuna kdr

Mervekkc Islak mendil ve bezi molfix yeni doğan aldım şampuanı dalin pudrası dalin bebek yağı olarak uni baby aldım biberon emzik falan see baby den aldım öyle

Ben mühendisoğlunun sayfasından temiz içerikli listesinden şampuan krem yağ gibi bütçeme uygun olanları tercih ettim. Bebek bezi ve ıslak mendilde ise henüz karar vermedim. Sanırım tek paket alıp bebeklerimin tepkilerine göre karar vereceğim 🥰

eryesil bende öuhendisinoglundan bakıp bütceme uygun olanları tercih edeceğim 🤗

Mervekkc ıslak mendili unibaby aldım yenidoğan canm bişey olmaz kapalı paket sonuçda
    bebek şampuanı da mustela alıcam almadım henüz set olarak alıcam bezimi prima aldım
    çamaşır deterjanı da unibaby aldım biberon avent aldım biberon temizlemek için gene unibaby aldım

İlk doğduğunda hemen islak mendil kullanmayalım pamuk mendil aldim islatip kullanırız
    Sonra islak mendile geçeriz
    Şampuan losyon yag krem mustela seti aldim son kullanma tarihleri 2022 flandi

Yaa bir bayan forumda o kadar güzel bir yazı paylaşmıştı ki marka ve ihtiyaç listesi hem anne hem bebek için. Telefonuma kaydettim sanıyordum kaydetmemişim keşke görse 🙄😌

Gizemito ben hep o yazıların fotoğraflarımı almıştım yaklaşık 50 sayfa .. tek tek araştırdım en çok önerilenleri aldım ben de 🙂aylarca araştırdım gerçekten

Betim Bende o işe girişeceğim yakın zamanda inşallah 🤦🏻‍♀️ Çok marka çok seçenek çok fikir var inşallah en doğru kararları verip en işe yarar şeyleri alırız 🙇🏻‍♀️

Gizemito inşallah ama gözlerim ağrıyordu telefona bakmaktan :) bebek arabası kafamı tırmalıyor o kaldı kıyafet dışında .. onun için girişimlerde bulundum saha yolun başındayım 😀

Betim Ayy benimde öyle olacak kesin 🤦🏻‍♀️ Napalım tatlı telaşlar bunlar 🥰 Bebek arabası bizim ilk hallettiğimiz şey oldu çok şükür o aradan çıktı 😂 Kolaylıklar dilerim size de 🙇🏻‍♀️🥳

Gizemito teşekkür ederim ne tercih ettiniz peki 😉kaç yaşına kadar kullanılıyor araba bagajına sığıyor mu sorularım bunlar 😀😀ha bi de puseti oto koltuğu oluyor mu

Betim İnglesina aptica modeli tercih ettik. Araba bagajına sığıyor, puseti oto koltuğu oluyor en güzel özelliği, tek tuşla kapatabiliyorsunuz, kapanınca dik olarak durabiliyor, valiz gibi taşınabilir özelliği var, ön tekerlek ile arka tekerlek aynı hizada yani asansörlere falan rahat sığıyor, yaklaşık 4 yaşına kadar kullanılabiliyor 🤗
                  https://www.inglesinabebekarabasi.com/ şu linkte açıklamaları var 🥳🐣

Betim Biz babymall den aldık 4700 tl ye ikili set şeklinde 🤗

islak mendil sleppy sensitiv kuruma olmaz şampuan ve lasyon nivea kullandım tarih felan skinti yok uzun süre yetiyor da o yuzden ilk alınca iyi bir marka almak mantikli unibayby dalin tavsiye etmediler yenidoğanda