Evrenim çoğu kişide gerek yok bazı çocuklarda kullanılmıyor eğer gerek olursa alin diolar kararsız kaldim

RuzgarsMommy siz kaçıncı ayda aldınız acaba şampuan vs. Bende almak istiyorum daha erken mi tarihinden dolayı sıkıntı yaşar mıyım diye korkuyorum

rukiye-02 peli daha 2 aylık hamilelerde alabilir mi 😀 indirimde gördüm almak istiyorum kurur diye korkuyorum

Mervekkc ben hepsiburada dan aldim.250 tl ye hepsi ayri ayri da alsan ayni gibi oluyor

Elisah Canim valla yeni aldim şuan 7 aylığım ağustos da dogurcam bende erken almak istemedim

Mervekkc Bence gerekli burunlari minik olduğu için rahat nefes alip vermesi zor uyurken zorlanıyor ağlıyor buru tikanabiliyor aspratorle icini temizlediginde rahat uyuyor çocuk.
        Doğumdan sonra da alabilirsin ama cocuk doktoruna danışarak bende şuan almadim ama alcam

yağı şampuanı dalin ıslak mendil yerine bebek pamugu 🥰

Mervekkc Canım ıslak mendil prima aldım zaten paketlerde olduğu için açmazsan bir şey olmaz kuruma olmadı bide bebeğin poposunu silerken ıslak mendilleri su ile yika pisik olmasını önlüyor, şampuan da mustela aldım tarihleri uzun süreli zaten

Mervekkc islak mendili n11 den aldim baby turco 12li aldim teki 4 bucuk tlye geldi kargo bedavaydi normalde disardada 4bucuk 5 tl disardan al tasi yorul degmiyo ev icindede lazim olunca kullaniyorum 2 hafta once aldim dogum 15 temmuz insaAllah ama hicbirsey olmaz yani paket icinde kapali kardesimde kendi cocugu icin oyle yapmisti bebek sampuani farmasiden gecen hafta aldim pisik kremi sabunu hepsini farmasiden aldim

Elisah bişey olmaz ya kutusunu açmadıktan sonra şurda yedi ay kalmış 😅 ben uni bayb kullandım hiç de pişik sorunu yaşamadım çok şükür hametan kullandım her bezlemede hala kullanıyorum

Mervekkc islak mendil ben unibaby yeni dogan kullaniyorum sampuana gelirken bebek sampuanlarindan kullandin zaten kullaniliyor tarihi onemli degil bititor

Mervekkc ben uygunlarından almıştım hepsi aynı islevi görüyo marka fiyatı etkiliyo