_aysenur muz ye canım bağırsak florani düzenler çabucak bende ishal olduğumda muz yiyorum düzeliyor hemen
İshal- Doğum
Senaselimefendigil
Ay Maşallah sizin de dolmuş gidiyo günleriniz rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin yavrunuza 😊 başka belirtileriniz var mı sancı açılma gibi
burcu-dalkiran1
Sağol canım şükür şimdi daha iyiyim bi kaç kez ishal olup sonrasında doğum yapanları okuyunca direk aklıma doğum geldi çünkü hamileliğimde hep kabızlık yaşadım hiç rahat tuvalete çıkamadım 🙈
_aysenur bugün sancılarım var aşkım ama hala hastaneye gitmedim evde birwz daha çekiyim öyle gidiyim diyorum bakalım inşallah bugün hayırlı haberler veririm 😍
Senaselimefendigil
Ay hadi hayırlısıyla inşallah canım burdan yaz olur mu merak ettim 😊 sağlıkla kavuş inşallah yavruna 😘
Senaselimefendigil
Canım naptın doğum yaptın mı merak ettim valla 🙈
_aysenur yaptım yaptım bu sabah saat 7 bucukta geldi bizimki yarında tavurcu olucaz inşallah 😍
Senaselimefendigil
Ay maşallah gözün aydın canım iyi misiniz 😍
_aysenur ben doktorumun gebe eğitiminine katıldığımda, normal doğumda lavman yapmıyoruz, çünkü zaten doğumdan önce yüksek ihtimalle ishal oluyorsunuz vücut kendini hazırlıyor demişti. Ama mesela olmayanlarda vardır, yada siz üşütmüştü olabilirsiniz. Hareketlerini takip edin doktora gidin endişe etmeyin
Deletedmom4
Ya çok teşekkür ederim bilginizi paylaştığınız için bi an oldu geçti dün hep takip ettim normal ilerledi bugünde her şey yolunda galiba dediğiniz gibi üşüttüm manisada yaşıyorum havalar çok sıcaktı birden soğudu o ara dikkat etmedim sanırım
_aysenur rica ederim 🤗 dikkat edin kendinize 🙂
_aysenur teşekkür ederim bebeğim iyiyiz çok şükür bebişte sarılık çıktı biraz onun dışında bi sorun yok
Senaselimefendigil
Anladım Canım çabucak geçer inşallah