Belmaaa
İnşallah canım bi daha olmadı öğlenden beri yatıyorum bakalım hayırlısıyla bi dolsa günlerimiz

burcu-dalkiran1
Sağol canım şükür şimdi daha iyiyim bi kaç kez ishal olup sonrasında doğum yapanları okuyunca direk aklıma doğum geldi çünkü hamileliğimde hep kabızlık yaşadım hiç rahat tuvalete çıkamadım 🙈

_aysenur bugün sancılarım var aşkım ama hala hastaneye gitmedim evde birwz daha çekiyim öyle gidiyim diyorum bakalım inşallah bugün hayırlı haberler veririm 😍

Senaselimefendigil
    Ay hadi hayırlısıyla inşallah canım burdan yaz olur mu merak ettim 😊 sağlıkla kavuş inşallah yavruna 😘

_aysenur ben doktorumun gebe eğitiminine katıldığımda, normal doğumda lavman yapmıyoruz, çünkü zaten doğumdan önce yüksek ihtimalle ishal oluyorsunuz vücut kendini hazırlıyor demişti. Ama mesela olmayanlarda vardır, yada siz üşütmüştü olabilirsiniz. Hareketlerini takip edin doktora gidin endişe etmeyin

Deletedmom4
      Ya çok teşekkür ederim bilginizi paylaştığınız için bi an oldu geçti dün hep takip ettim normal ilerledi bugünde her şey yolunda galiba dediğiniz gibi üşüttüm manisada yaşıyorum havalar çok sıcaktı birden soğudu o ara dikkat etmedim sanırım

7 ay sonra

_aysenur bu yasadiklarinizdan sonra ne zaman dogum yaptiniz acaba😐