_aysenur canım 2-3 gün önce aynısı bana oldu . Ortada bişey yokken yarım saat karın ağrısı ile kıvrandım . Ama kasık ya da bel ağrısı yoktu . Dedim bu doğum olamaz karnım ağrıyo çünkü . Sonra benide sıkıştırdı bi gittim ishal su gibi . Sabahına bişeyim kalmadı . O gün bugündür öyle bekliyom bende yarın doktoe randevum var . 36+5 iz bu arada . İçini ferah tut doğum zaten kendini hissettirir
İshal- Doğum
Bende senin bildiğin gibi biliyorum ay keşke bende de aynısı olsa evin orta yerinde göbek atarım geliyo diye 🤭🤭 mide bulantısı ve ishal için gerek olmayabilir belki yanlış da yonlendirmeyeyim ama sancılarını takip etmelisin 5 dk bir inerse doğum başlamış demektir , ayrıca nişan ve suyun gelme durumu var sancıların arası azalırsa o zaman doktora gitmeyi dusunmelisin 😇 ay çok heyecanlı doğum başlarsa da yazar mısın hastaneye gidersen merak ettim simdi doğum başlarsa doğru demek ki 😇
Esraayildiz
Teşekkür ederim canım öyle yapıcam
Denizkaplan
İnşallah canım hayırlısı bakalım benim oğlan biraz acele ediyo gibi ama 😊
eylul_asil
Ya canım çok teşekkür ederim bende sabırsızlıkla bekliyorum ama evde yalnız olunca bi korku sardı oysa hep rahattım korku stres yapmazdım 🙈 sancılarımı takip ettim canım ilk biraz düzensiz gibiydi sonrasında temelli arası açıldı şimdi daha iyiyim şikayetler de kayboldu 😊 oğlan beni bi yokladı sanırım 😊
_aysenur gözün aydın mi demeliyim bilemedim 🤭 hayırlısıyla gelsinler inşallah manyak olduk geliyor mu gelecek mi diye diye 🤣🤭
eylul_asil
Sağol kuzum artık çok sabırsızım aslında gelsin de istiyorum ama hayırlısı tabi sürekli her farklı durumda korku heyecan basıyor hayırlısıyla bi kavuşsak rahatlıcaz 😊
_aysenur aşkım ben 41. Haftama giricem nerdeyse iki haftadır bendede vardı onlar herkeste aynı olmuyo ama doğumu öyle başlayanda var
_aysenur muz ye canım bağırsak florani düzenler çabucak bende ishal olduğumda muz yiyorum düzeliyor hemen
Senaselimefendigil
Ay Maşallah sizin de dolmuş gidiyo günleriniz rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin yavrunuza 😊 başka belirtileriniz var mı sancı açılma gibi
burcu-dalkiran1
Sağol canım şükür şimdi daha iyiyim bi kaç kez ishal olup sonrasında doğum yapanları okuyunca direk aklıma doğum geldi çünkü hamileliğimde hep kabızlık yaşadım hiç rahat tuvalete çıkamadım 🙈
_aysenur bugün sancılarım var aşkım ama hala hastaneye gitmedim evde birwz daha çekiyim öyle gidiyim diyorum bakalım inşallah bugün hayırlı haberler veririm 😍
Senaselimefendigil
Ay hadi hayırlısıyla inşallah canım burdan yaz olur mu merak ettim 😊 sağlıkla kavuş inşallah yavruna 😘
Senaselimefendigil
Canım naptın doğum yaptın mı merak ettim valla 🙈
_aysenur yaptım yaptım bu sabah saat 7 bucukta geldi bizimki yarında tavurcu olucaz inşallah 😍
Senaselimefendigil
Ay maşallah gözün aydın canım iyi misiniz 😍
_aysenur ben doktorumun gebe eğitiminine katıldığımda, normal doğumda lavman yapmıyoruz, çünkü zaten doğumdan önce yüksek ihtimalle ishal oluyorsunuz vücut kendini hazırlıyor demişti. Ama mesela olmayanlarda vardır, yada siz üşütmüştü olabilirsiniz. Hareketlerini takip edin doktora gidin endişe etmeyin