Kızlar 36+2 günlük hamileyim söylemesi ayıptır hamilelikte hep kabızlık sorunu yaşadım 4 gündür yine vardı kalktığımda tuvalete yine çıkamadım biraz zorladım olmadı mutfağa gittim bi şeyler hazırlıyodum birden tuvalet ihtiyacım geldi koştum çok özür dileyerek söylüyorum ishal oldum tuvaletten kalkamadım baya bi ayrıca aşırı mide bulantım var gece de doğru düzgün uyumadım kasık ağrım çoktu bebeğim sürekli toplanıyor uzun süre geçmiyor daha önceleri okumuştum doğum başlamadan mide bulantısı ishal sorunu yaşayanları siz bu konuyla alakalı bir şey biliyor musunuz yani aşırı derece bir sıkıntım yok ama yinede içime kurt düştü 2 hafta önce sancılarım çoktu serum ilaç falan vermişti doktor ciğer geliştiricide olmuştum ama geçen hafta kontrolde bir sorun yok her şey yolunda demişti napayım sizce hemen hastaneye gitmeli miyim yoksa bi süre takip mi edeyim bilemedim evde yalnızım eşim şehir dışında ilçedeyim hastane merkezde paldır küldür hastaneye de koşmak istemedim bilgisi olan varsa yazsın çok sevinirim

Canim bilmiyorum üste kalsın diye yazıyorum yanlış bilgilendirmek istemem doktora danissaniz

Canm ishal olanlar var duydum ama bende olmadı bır hafta daha beklesın kuzu ınsaallah ıcerde 🥰🥰🥰

_aysenur canım 2-3 gün önce aynısı bana oldu . Ortada bişey yokken yarım saat karın ağrısı ile kıvrandım . Ama kasık ya da bel ağrısı yoktu . Dedim bu doğum olamaz karnım ağrıyo çünkü . Sonra benide sıkıştırdı bi gittim ishal su gibi . Sabahına bişeyim kalmadı . O gün bugündür öyle bekliyom bende yarın doktoe randevum var . 36+5 iz bu arada . İçini ferah tut doğum zaten kendini hissettirir

Bende senin bildiğin gibi biliyorum ay keşke bende de aynısı olsa evin orta yerinde göbek atarım geliyo diye 🤭🤭 mide bulantısı ve ishal için gerek olmayabilir belki yanlış da yonlendirmeyeyim ama sancılarını takip etmelisin 5 dk bir inerse doğum başlamış demektir , ayrıca nişan ve suyun gelme durumu var sancıların arası azalırsa o zaman doktora gitmeyi dusunmelisin 😇 ay çok heyecanlı doğum başlarsa da yazar mısın hastaneye gidersen merak ettim simdi doğum başlarsa doğru demek ki 😇

Denizkaplan
            İnşallah canım hayırlısı bakalım benim oğlan biraz acele ediyo gibi ama 😊

Ebrar18
            Ay geçmiş olsun canım haklısın aslında çok rahatım doğum için ama birden böyle garip oldum ilk olunca insan korkuyor bide yalnızım hayırlısıyla vaktinde gelsin inşallah kuzular ❤😊

eylul_asil
            Ya canım çok teşekkür ederim bende sabırsızlıkla bekliyorum ama evde yalnız olunca bi korku sardı oysa hep rahattım korku stres yapmazdım 🙈 sancılarımı takip ettim canım ilk biraz düzensiz gibiydi sonrasında temelli arası açıldı şimdi daha iyiyim şikayetler de kayboldu 😊 oğlan beni bi yokladı sanırım 😊

_aysenur gözün aydın mi demeliyim bilemedim 🤭 hayırlısıyla gelsinler inşallah manyak olduk geliyor mu gelecek mi diye diye 🤣🤭

eylul_asil
                Sağol kuzum artık çok sabırsızım aslında gelsin de istiyorum ama hayırlısı tabi sürekli her farklı durumda korku heyecan basıyor hayırlısıyla bi kavuşsak rahatlıcaz 😊

_aysenur canım 36+4 bana da arada oluyor ishal ama şükür o kadarla kalıyor belki senin de sadece öyledir patates muz ye dinlen 38i görelim inşallah

_aysenur aşkım ben 41. Haftama giricem nerdeyse iki haftadır bendede vardı onlar herkeste aynı olmuyo ama doğumu öyle başlayanda var

Belmaaa
                    İnşallah canım bi daha olmadı öğlenden beri yatıyorum bakalım hayırlısıyla bi dolsa günlerimiz

burcu-dalkiran1
                    Sağol canım şükür şimdi daha iyiyim bi kaç kez ishal olup sonrasında doğum yapanları okuyunca direk aklıma doğum geldi çünkü hamileliğimde hep kabızlık yaşadım hiç rahat tuvalete çıkamadım 🙈

_aysenur bugün sancılarım var aşkım ama hala hastaneye gitmedim evde birwz daha çekiyim öyle gidiyim diyorum bakalım inşallah bugün hayırlı haberler veririm 😍

Senaselimefendigil
                      Ay hadi hayırlısıyla inşallah canım burdan yaz olur mu merak ettim 😊 sağlıkla kavuş inşallah yavruna 😘