Mom9272 çok şanslıymışsn keşke benmde öyle olsaydı de😡ayar oluyorum ya hiç yaşamayanlrın yaşayanlara karşı bu kdr empatiden yoksun davranmasına kimse kendini yalandn bu hallere sokmaz bir gram adam gibi yemek yemeye muhtaçken insanların böyle davranması zoruma gidşyor ciddn
9 ay kusupta...
Arzumm06 çok kıskandım nazar değmesin🙏🏻
suzan_26 22+1 haftalık cnm
39 hafta hâlâ kusuyorum gunde 1 kez dahi olsa kesin kusarim hergun 6 ay suyu bile kustum simdi gunde 1 sabah ac yada yemek yerken kusarim dogumdan sonra gecer insallah 3 kutu prilam bitirdim 4uncu yarim oldu cok zorlandigimda kullaniyorum hâlâ 😔
Melodixxx tutmuyorum geldiği zaman kusuyorum vallahi 😂 esime hemen poşet getir diyodum ilk zamanlar artık bikti ve bütün odalara buzdolabı poşeti koydu 😂
Mom9272 var benim arkadaşım hiç kusmadı te başlarda 1 kere çıkarmış o kdr başka yok hatta ne kanama leke ne hastanelik durumu hiç bisey yaşamadı çok rahat geçirdi hatta 9 ay sigara içti bebek sapa sağlam doğdu sorunsuz kafasına hiç bsiey takmaya biri bana da cook kızar ne takion herşeyi die doktora tek muayne işi oluodu o kdr bide doğum da oldu maşallah dedim yani ama bende kusmuyorum hafif bulantı oluyor sadece 7+4uz inşallah hep öle gider 9 tne cnki igne ilaç vitamin kullaniorum prilam da eksik kalsin 🤣🤣
Melodixxx ilk kızımda dogurana kadar kustum sudan bile tiksindim sürekli yattım çok zordu doğumdan sonra hiç bir şey kalmadı canım ikinci kızımda hiç mide bulantım olmadı her hamilelik kendine özel malesef
Mom9272 bende muzla beslendm günde iki muz yşyordum onlrıda çıkarıyordm ama olsundu yinede bebek için yiyordum birz daha iyi hissednce tabi açlıkrn yemeklere saldrdm ne yedysem çıkardm ne yediysm çıkardm elimde ylyeck bşy kalmadı şuan ki günlük menüm sabah küçük bir yarım tost öğlen reçel akşam yine ya reçel ya tost yada yumurta bunlarda yemek mi ya açım ve yşyemiyorum😭
Gmze23 zoruma gitsede inşallah nazar değmez😂
suzan_26 ahaha hayata karşı duruşumuz🤣 kustukça arsızlaşıyorz mu ne🤣