Melodixxx ilk kızımda dogurana kadar kustum sudan bile tiksindim sürekli yattım çok zordu doğumdan sonra hiç bir şey kalmadı canım ikinci kızımda hiç mide bulantım olmadı her hamilelik kendine özel malesef
9 ay kusupta...
Mom9272 bende muzla beslendm günde iki muz yşyordum onlrıda çıkarıyordm ama olsundu yinede bebek için yiyordum birz daha iyi hissednce tabi açlıkrn yemeklere saldrdm ne yedysem çıkardm ne yediysm çıkardm elimde ylyeck bşy kalmadı şuan ki günlük menüm sabah küçük bir yarım tost öğlen reçel akşam yine ya reçel ya tost yada yumurta bunlarda yemek mi ya açım ve yşyemiyorum😭
Gmze23 zoruma gitsede inşallah nazar değmez😂
suzan_26 ahaha hayata karşı duruşumuz🤣 kustukça arsızlaşıyorz mu ne🤣
Korcuseda benmde yemek yemedğim sürece şuan iyi sadece sabahları kusuyorm ama uyuyana kdr öğürmeler full
Melodixxx 39+3 oldum hala kusuyorum ilk hamileligimde aynıydı ama doğururum anda bütün bulantılar kusmalar bitti artık doğursamda bitse diye bakıyorum bulantı ilaçları hiç bir işe yaramadı bende
NisaMomy inş doğuma kdr geçmez artkta bari doğumdn sonra devm etmesn 😀kabuslrm olmş resmen
burcu-dalkiran1 lavabo plmasa kusamıyorum ya keyfime baya düşkünm iyice kusup ağzımı yüzümü temzlemesem olmaz🙈
Deletedmom191 inş fırtına öncesi sesszlk değildrde artmaz 😂
Ozlmece22122 benmkide kız acaba kız bebek mi zorluyor bu kdr birde doğurduğun anda bitti tüm etkiler değil mi bazılerı doğumdn bir hafta 10 gün kdr devm etti demşler
Melodixxx 9 ay kustum sakın abartı gelmesin. 6. Haftada öğrendim başladım kusmaya doğuma gittiğim an bile kusuyordum hatt ameliyathaneye girmeden önce tekrar kusmalarım başlayınca bir serum daha aldım. Ama inan bitti 😂 Doğurdum kurtuldum hiç geçmeyecek sanıyordum öyle ki doktorum bile sen doğumdan sonra da kusarsın demişti. Hatta sezeryan oldum ve şiddetli şekilde kusmalarım olduğu için doktor korkmuş dikişler zarar görür diye 😂 ama şükür kalmadı bir şey doğumla birlikte bitti.
Gmze23 amin inşallah canım ya kusmakta artk sorun değil açım yemek yemek istiyorum😟
Melodixxx valla benim 7. Haftamda basladı. Prilam içmeye başladım hafifledi baya bi. 20. Haftalara doğru tamamen kesilmişti bulantım kusmam tabi yine prilam içiyordum. Suan 37 yim. İki haftadır inanılmaz geri başladı. Günde 3 tane prilam içtiğim oluyor bana mısın demiyor. Bende sanırım ömrümün sonuna kadar kusarak yasayacam. Prilam da piyasada yok aşırı zor bi durum 🥺🥺
suzan_26 bir doğsun and içmişim totosunu ısıracam 😬😍
Snglsalci valla mı daha doğuma aylar var ama doğumdn hemn sonra geçmesini duymak bile yeniden doğmama sebep oldu🙏🏻Psikoloji çok önemli resmen psikolojm bozulmuş bundn sonraki hayatım hep öyle olckmş gibi😂
Melodixxx sabahları bir sanki bole kalktı kalkicak ama gelmiyor bende korkmaya başladım dedim ilerleyen zamanda gelmesin bu diğer 2 tne kayıp ettigm gebelikte ise bu haftalarda ben öğürüyordum evden tiksiniyordum ağzını çemberle bağlayıp öle dolaniodum evde te uzakta ki koku burnuma geliodu soğan bile dograyamiodm ama bu baştan beri iyi anlamadım bu işi sadece midem yanıyor o kdr bide işte hafif bulanıyor yusuf yusuf etmiyor değilim bazende 70.kusur kilo oldum evlenrks arasında 50 idim kilo derdim.hic olmaz di bi evlendim aldı başı gtti kilo kussamda bende kilo mu versem diorum ama oda kötü bisey ya 🤣🤣