Merhaba arkadaşlar 22 haftalık oldum hala kusuyorum artık geçecğine olan inancımıda kaybettim zaten merak ettiğim şu 9 ay kusupta doğumdan sonra dahi bulantı ve kusması olan oldu mu acaba yoksa doğum sonlandığı an normale döndünüz mü
9 ay kusupta...
Mom9272 vardır canım baZı postlarda neden kusamıyorum diye yakınanlar vardı 😬
suzan_26 ay ciddi msn bu başlığı lütfen unutmayın doğurunca geçip geçmediğini yazın çok merak ediyorum😂
Melodixxx 8. Ayımdayım hala ara ara kusuyorum. Kusmamızın nedeni plesentanın salgıladıgı hormonun mide bulantısına neden olması. Bu veri ile düşünürsek Doğumdan sonra geçer diyorum. Ki doktorum da doğumdan sonra geçecek dedi.
Aylaninannesi orası öyle ama hamilelerin hepsinde olması lazmdı bazılarının bırak kusmasını bir kere bile midesi bulanmamış
Mom9272 ahahsh🤣🤣🤣bende gördüm görnce gözlerim doldu neden ben diye🤣 o an onlarla yer değiştirmeyi çok istedim
suzan_26 kendi kendine geçmediği sürece bence ilaçlarla alakası yok ilaç tedavi etmiyor o anlık bastırıyor sadece😣
suzan_26 😒bnmde midem delikmiş gibi hissedyrm artk kusunca o yakıcı asit delip geçiyor ama bişey yiyince sindiremiyor atıyor ne iştr anlamadm gitti