Esraaa02 hadi hayrlısı artk doğumu dahada heyecanla beklyrm🙏🏻
9 ay kusupta...
dorukhan_nehirada_moms doğrudur sürekli kusma bulantı halsizlk yapıyor iki iş yapana kdr canım çıkıyor hala ilk gğnlerdeki gibi yorgnluk hissedyrm resmen
Age oy o minik parmakları öpe koklaya sevmek için can atıyorum🙏🏻❤️😍
Gijok kıskanmadm desem yalan olur çok şanslısın bence bu bir lütuf şükret😂😂
Melodixxx benim ilk gebeliğimdi canim 7. aya kadar çok ağır geçti kusmalarla oyleki doğurana kadar sadece 5 kilo almıştım. Son iki ay da sabahları ara ara oluyordu cok sukur 24günlük anneyim bulantılardan eser yok.
- Düzenlendi
suzan_26 Melodixxx canım ilk hamileleğimdede yaşadım ben şimdi ikincisindede yaşıyorum 9 ay kustum sonra kusmanın k si yok gidiyor şimdide sadece sabahları devam ediyor kusmam kan kustum burnum oluk oluk kanıyor akşam prilam alıyorum sabahı atlattım mı iyim geçicek ama merak etmeyin basen bünyeye göre böyle oluyor ama dogurunca geçiyor😍
Melodixxx son güne kadar kustum garip bi tat vardı hep 😔 doğumdan sonra bir hafta kadar bulantı devam etti kusma isteği vardı , kusmadım ama yediklerimin tadı normale döndü😂😂
Melodixxx ben 38. Haftamdayim geçti şükür ama 24 e kadar prilamsiz durmadım azalmıştı ama bitmemişti annem doğuma kadar kusmus kan geliyordu boğazımdan der ama dogurunca bitmiş herşey🖤
Gijok illaki oluyor ama bendede hem bel ağrısı hem bacaklarda huzurszlk hem safrmda taş böbreğimde şişme erken doğum riskim flnda var yani demek iatedğim bunlrın hepsine okeydm bir şeklde tedavilerle geçştryrz ama bulantı kusmaya çare yok ilaç bile faydasız kalıyor ilaçla geçse şikayet etmzdk ki hiç ilacımızı alır haytımızı sürdürürdk ama ne fayda çok zorlanıyrz o yzdn isyanlara giriyrz😂
Haticebulent oy allah sana bağışlasın onu 🌹🌹birçok kadın varmış demekki böyle ben bu kdr çok kişi oldğunu düşünmuyrdm
Deletedmom238 ay allaha şükür inş öyle olck valla insn o kdr çeknce bir daha geçmeyeckmş sanıyor bu arada gebeliğin yeni mi acaba çünkü 3 buçuk ayıma kdr benmde burun ve diş kanamam çok oluyrdu allahtn o durum geçti
brcakyll en son gittiğimde sordum beslnemyrm bebeğim için korkuyrm dedm sadece meyve tüketyrm dedm böyle devam et meyve yaramş bebeğin gelişimi çok iyi miden düzelene kdr meyvdn vazgeçme dedi