Zanaa umut fakirin ekmeğidir umudumu tekrsr yeşertelim😂😂

Ebrumurat07 demi valla ikincisinide hemen yaparm dşyordum Artk düşüncesi bile ödümü koparıyor ama biz insanlar arsızız herşey bittiği an unutuyorz

Melodixxx bn ilk gebeligimde 9 ay kustum 10 kilo verdim dogumdan ciktigim an ne mide bulantisi nede kusma kalmadi simdi 12 haftalik hamileyim ikinciye bunda da surekli bulanti ve kusma yasiyorum ins bu okdr uzun surmez diye dua ediyorum cok kotu bi 9 ay gecirdim cnk surekli yatmak zorunda kalmistim bunda yatma sansimda olmuo 1 yasinda oglum var yinede mutluyum saglikla gelsinler ins minnaklar…

Hlyamh ne bileym herşey o kdr tiksinç geliyorki sanki ylyemeyckmşm gibi hissedyrdum ama herkes geçtiğini düzeldklerini söylemş çok sevndm🙏🏻🙏🏻

1serapguneyli hadi ya sonraki hedefim 25 ti belki o zmn biter diyordm ama çoğunlukta geçmemiş😖

Hopmummir bende ilk beslenmeye geçtiğimde yoğurt yiyeblmştm sabah akşam onu yşynce midem artk pnuda atmaya başlamştı şimdi ne yoğurt ne ayran asla yiyip içemyrm😂

brcakyll kilo hiç dert değil bebeğim sağlıklı olsn bende kendşmi toparlayaym yeter ama bu kdr hızlı aldğıma şaşrdm geçen haftaya kdr hiç kilo almamştm

Melodixxx 8. Aydayım hala bulanti kısma var. Allah var gam yok kızlar. 😍 herşey o minik bezelye ayak parmakları için unutmayın…

dorukhan_nehirada_moms doğrudur sürekli kusma bulantı halsizlk yapıyor iki iş yapana kdr canım çıkıyor hala ilk gğnlerdeki gibi yorgnluk hissedyrm resmen

Age oy o minik parmakları öpe koklaya sevmek için can atıyorum🙏🏻❤️😍

• Age bunu yanıtladı.
          • Age bunu beğendi.

Melodixxx hayırlısıyla alalım inş kucağımıza canım sen kaç kaç haftalıktın

Melodixxx haha tesekkurler darisi basina ozaman 😁 kusma bulanti agri sanci yok ama benimde servikal yetmezlik var bugun serklaj olcakdim doktor yokmus elbet bi sikinti oluyo yani hamilelikte 🙄

Melodixxx benim ilk gebeliğimdi canim 7. aya kadar çok ağır geçti kusmalarla oyleki doğurana kadar sadece 5 kilo almıştım. Son iki ay da sabahları ara ara oluyordu cok sukur 24günlük anneyim bulantılardan eser yok.

suzan_26 Melodixxx canım ilk hamileleğimdede yaşadım ben şimdi ikincisindede yaşıyorum 9 ay kustum sonra kusmanın k si yok gidiyor şimdide sadece sabahları devam ediyor kusmam kan kustum burnum oluk oluk kanıyor akşam prilam alıyorum sabahı atlattım mı iyim geçicek ama merak etmeyin basen bünyeye göre böyle oluyor ama dogurunca geçiyor😍

Melodixxx belli bı zamandan sonra hızlı aliyorsun zaten doktorunla görüş istersen sadece sen mi alıyorsun kiloyu yoksa bebekte alıyor mu illa ki sana yardımcı olacaktır

Melodixxx aynen aynen ya… kıyafetleriyle aşk yaşıyorum şuan. Kızımı içinde hayal ederek. 🙈 ben kurban bayramı için bayramlık bile aldım 2 tane. 2 tane daha alacağım allah izin verirse