Melodixxx Allah razı olsun canım. Inan ki bu kadar kötü geçeceğini bilseydim ona gore kendimi hazırlardım ilk gebeliğimdi bu yuzden ikincisini düşünür muyum bilemem. Ben lavaboda sabahliyordum abartısız şekilde o kadar kusuyordum ve ac karna o kadar zorlamıyordum kim burnumdan geliyordu kulaklarım zonkluyordu lavaboda kankirmizi bi suratla baygın vaziyette cikmis oluyordum eşim beni herdefasindq kucağına alıp tasiyordu ilaçlar fayda etmiyodu kimsem olmadığı icin yatış da kabul edemiyorum. Umarım seninki bu jadarciktir. Herkesin bünyesi bir d3gil canim Rabbim sağlıklı sıhhatli hayirli evlat nasip etsin hamileliğini de kolay tamamlamayi🤲🌸

Haticebulent ah ah bilmez miyim ilk 3 ayım benmde felaketti kusarken belimi mi incitmedm sırtımdan rsmen kırılma sesi geldi bir iki hafta doğrulamyrdm kusmalar devm ettiği için iyileşme süresi baya uzamştı.kustuğum lavaboyu mu kırmadm🤣🤣çok şiddetli kusunca lavaboya sarılmşm o sarsıntylada yernden söktüm lavabo kucağımda kalmştı🤣🤣şuan eskiye nazaran mükemmelm sadece sabahları çıkarırm tüm gün bulantı devam ediyor iştahm flnda yok ama mükemmelim.bende ikincisi için cesaret edemem artk diyorm ama burdakler kucağına alınca hepsi geçiyor bizde öyle diyordk ama şuan 2.3. Çocuğa hamileym diyorlr demkki unutuluyr unutcz inş bizde🙏🏻🙏🏻

Esila1716 bende de öyle olck kesin doğum yapınca buraya yazacm ve eğer kusmuşsamda bunu özellkle belrtecm😂

suzan_26 çok komik ben yazmışım sandm bende bir haftada 3 kilo almşm hemde hiç bşy yemezkn

Melodixxx ahh bacım benim dökülüyosun resmen 😂 saka bi yana hamilelik çok zor bi okadarda sonunu dusununce guzel bisi allah hepimizin yardimcisi olsun 😘

Aysg159 yok canim doktor hic bir ilac vermedi ne demir ne kan ne de bulanti en son acillik oldum kusmaktan orda bi ilac verdi oda 7mg ve cok cok kotu oldugumda icebilirmisim🤦‍♀️

Zanaa canım doktorunu değiştir yani bu kusmak ilaçsız geçecek bişey değil ben çok ağır geçirdiğim için biliyorum

Gijok valla adam gibi besleneblsydm belki o kdr dökülmezdm ama bebişimn canı sağolsn o iyi olsun ben ondn geleck herşeye razıyım🌹🌹rabbim bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin🙏🏻🙏🏻

Zanaa valla önceleri ağlardmda şimdi hatrlayp gülüyorum🤣🤣

Aysg159 canim ben yurt disindayim ve her istediginde doktor degistiremiyorsun malesef keske bastan gitmesem adama diyordum iste cildim kuruyor dio normal diyorum kusuyorum dio normal diyorum midem cok yaniyor dio normal 😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Melodixxx alistim artik kusmayinca da bn neden bugun kusmadim diyorm hayatimin bi parcasi oldu eksikligini hissediyorum😂😂😂

Zanaa ay bana da öyle oluyor dün ve bugn kusmamştm neden kusmuyrm sorun mu var dedm çünkü artk her sabah kusuyrdm ama kusmaynca sorun var dedm az önce kustm tmm demkki iyimişim dedm🤣🤣

Zanaa kötüymüş ya ilaçsz çok zor ne yapcksn nasl dayancksn