Ozlmece22122 ya sanırım cinsiyetle alakası yok bu durumun bazısı ağır bazısı hafif bazısı hiç yaşamıyor bünyeyle mi hormonlrla mı alakalı bilemyrm

ozgeya ay inşallah o kdr çektktn sonra bari doğurduğm an bitsn🙏🏻😂

Melodixxx Gerçekten bütün sıkıntılar doğumdan hemen sonra bitiyor.9 ay çok zorlandım kusma konusunda ama geçti bitti☺️ Sizin de öyle olur

Melodixxx seni çok iyi anlıyorum canım ben kızımda o şekildeydi ikincidede öyle olurum korkusundan 7 yıl koydum araya şükür şuan 17 haftamdayım kızımdaki gibi değilim şükür 🙏

Melodixxx ben 34 haftalik doğum yaptım o zamana kadar hep kustum. Prilam alerji yaptı onu da icemedim. Doğumdan sonra bitti kusmalarim. Tiksindigim şeyleri dogumdan sonra canım çekti hatta😂

Melodixxx 26.haftamdayım hala kusuyorum ben artık hayatıma dahil ettim kusmayı öncelerde alışamamıştım çok koyuyordu ama simdi gündelik bişeymiş gibi geliyor 😂😂

Melodixxx 4 ayın yoğurt tuzlayıp yemekle geçti çok şükür o günleri hatırlamak bile istemiyorum hiçbir ilaç fayda esmez demişti

Melodixxx ilk gebelikte genelde biraz fazla alıyorsun hele bı de zayifsann hani ama doğumdan sonra veriyorsun zaten ben hicbisey yapmamıştım ilk 6 ay gitti aldığım kilolar

Melodixxx etmez canım etmesinde zaten benim bebeğin kalp atımı ile başlar o rahmimden çıktığı an biter seninkide öyle olacak merak etme 😊😊