hafsa2020 Haftam küçük olsaydı düşünebilirdim belki ama şuan 27. Haftamdayım, miniğimi aç bırakamam 🤷🏼‍♀️ Sağlıklı değil zaten . Bebeğinde anne karnında ani kan şekeri düşüm ve yükselimi tehlikeli şu aşamada . Allah kabul etsin ❤

Doktor sakıncalı dedi bi kaç doktora daha sorup öyle tutmayı düşünüyorum

Cans aminn ben daha 12 sayılırım bi sakıncası olmaz sanırım bebek henüz depodan besleniyor ☺

hafsa2020 bende tutmayı istiyorum ama 21.haftamdayım kuzumun en ihtiyaç duyduğu zamanlar 😊Allah kabul etsin

Ben doktoruma sordum sakın dedi bana. Bebegi hem susuz bırakıyosunuz hem de kan şekeri aniden düsebilir dedi. Haftayla alakası yok bunun ister 7 haftalık ister 37 haftalık ol dedi. Dinimiz bike muaf tutarken sen niye zorluyosun icerdeki de can günah degil mi dedi. Acıkcası mantıklı geldi. 2 saatte bi ufak ufak seyler yememiz gerekiyo ve 2 litre su içmemiz gerekiyo minimum

hafsa2020 20 ye giricez inşallah 3 doktora sorup öyle içimi rahatlatmak istiyorum malum tansiyon düşüyor bebeğe ne gibi sakıncaları olur araştırmak lazım bence

hafsa2020 canım hamilr olduğun için seferi sayılıyorsun zaten kendini zorlama bebiş acıkır 💕😊

Canım hiç zorlamaya gerek yok can taşıyoruz sonuçta kendimi geçtim kuzumu nasıl aç susuz bırakırım

• [silindi]

hafsa2020 ben şu an tutmuyorum 17+4haftalık çok çabuk acıkıyorum ama Ramazan’ı tutmayı çok istiyorum inşallah dayanırım ya çok çabuk acıkıyor ve susuyorum napıcam bilmiyorum 😥

[silindi] bende istiyorum ya tamam can taşıyoruz ama arada bi tutmaktan bişe olmaz diye düşünüyorm akşama kadr evdeyim zatn yormuyorm kendim ne bilim ya oruç sıhhattir.. aannem bana hep tutmuş 7 aylıkken Allaha emanet ettim arada bi tutmaya çalışıyorm ☺🤗

Saatler cook uzun ılerıkı haftalar ozellıkle bızden beslendıgını bile bile nasıl kıyıcaksınız bılemıyorum🙏 Şahsen eşime bı kere konuyu actm bana dedıgı sey sen sevaba gırıcem dıe karnındakı gunahsızı ac susuz bırakırsan onun hesabını nasıl verirsin dedi.. Haklı oldugunu dusunuorum