Kızlar malum üç aylardayız oruç tutan varmı aranızda ben bebeğe bi zararı olacağını sanmıyorm arada tutuyorm ☺
Oruç
Doktor sakıncalı dedi bi kaç doktora daha sorup öyle tutmayı düşünüyorum
Farketmezz kaçıncı haftadasınz
Saatlerce ac susuz kalmak bebege zarar verir. Ben tutmayacagim.
hafsa2020 geçen kandilde tuttum çok rahat ama yarın için bilemiyorm bu ara aç kalamıyorm pek 34 haftalıgım.
Aysenurtsr daha ilk 3 ayın içindeyim ya ondan sorun olacağını sanmıyorm tuttum bi kaç kez 🤗
Ben doktoruma sordum sakın dedi bana. Bebegi hem susuz bırakıyosunuz hem de kan şekeri aniden düsebilir dedi. Haftayla alakası yok bunun ister 7 haftalık ister 37 haftalık ol dedi. Dinimiz bike muaf tutarken sen niye zorluyosun icerdeki de can günah degil mi dedi. Acıkcası mantıklı geldi. 2 saatte bi ufak ufak seyler yememiz gerekiyo ve 2 litre su içmemiz gerekiyo minimum
hafsa2020 20 ye giricez inşallah 3 doktora sorup öyle içimi rahatlatmak istiyorum malum tansiyon düşüyor bebeğe ne gibi sakıncaları olur araştırmak lazım bence
hafsa2020 canım hamilr olduğun için seferi sayılıyorsun zaten kendini zorlama bebiş acıkır 💕😊
Canım hiç zorlamaya gerek yok can taşıyoruz sonuçta kendimi geçtim kuzumu nasıl aç susuz bırakırım
[silindi]
hafsa2020 ben şu an tutmuyorum 17+4haftalık çok çabuk acıkıyorum ama Ramazan’ı tutmayı çok istiyorum inşallah dayanırım ya çok çabuk acıkıyor ve susuyorum napıcam bilmiyorum 😥
Gebelikte oruç tutmak caiz değil diye biliyorum ben 🤷♀️
Saatler cook uzun ılerıkı haftalar ozellıkle bızden beslendıgını bile bile nasıl kıyıcaksınız bılemıyorum🙏 Şahsen eşime bı kere konuyu actm bana dedıgı sey sen sevaba gırıcem dıe karnındakı gunahsızı ac susuz bırakırsan onun hesabını nasıl verirsin dedi.. Haklı oldugunu dusunuorum
Tubad yok tutulabılır uygun şartlarda