Burcum bencede zorlamayın.. çünkü olaya farklı pencerelerden bakıyoruz.. anlatmak istediğimizle anladığınız şeyler arasnda çook fark var.. sallayın gitsin 😉

hafsa2020 o zaman neden fikir almak için açtınız bu konuyu? Neden tam tersi fikirlere hemen sinirlendiniz? Çünkü zaten tutacaksanız bu konuyu açmanızın ve size sunulan fikirlerin ne önemi var??? çünkü hem konuyu açıp hem de insanlara ters yaparak kaos yaratıyorsunuz.

Burcum tutan varmı dedim millet tutma amannn bebeğe bişiler olur deyip saldırdı 😂😂 artık gülüyorm inanın.. neyse iftar yaklaştı mutfaktayım ben iyi akşamlar 😚😉😉

hafsa2020 ben afrikalı çocukların durumuna gülmedim senin durumuna güldüm. Afrikalı anneler her gün kuzu mu yiyor o cocuklara neden bişey olmuyor demişsin. O çocuklar büyük genetik rahatsızlıklarla doğuyor, aklına bile gelmeyecek hastalıkları yaşıyor ve ne yazık ki çocuk ölümleri de cok yüksek. Bi kez senin bu örneği vermen cok saçma. Neyse zaten ben kendimce son noktayı koymuştum. Herkesin kendi evladı, herkesin kendi inancı, ibadeti. Üste cıkmak icin saldırmanın lüzumu yok Afrikalı cocuklara gülecek bi insan olsam sana evladına zarar verme diye bu kadar dil dökmem. İşte sizinle aynı fikirde olmayan her insana hatta doktorlara bile “onlar oruc tutmuyor ondan önermiyor” tarzı yaftalamalarda bulundugunuz için güzel kardeşim benim de zaten daha fazla söyleyecek sözüm yok. Nasıl biliyorsan öyle yap. Allah sevaplarımızı kabul etsin, günahlarımızı affetsin. Nokta.

Sssss oyle tabiki canim denersin birkac gun baktin olmuyor daha sonra tutarsin .evlatlarimiz sag olsun da 😚😚

[silindi] aynen demeye çalıştığınızı ben anladım aynı fikirde olduğumuz için anlayabildim.. karşınızda konunun saptırıldığını fark ettiğim için cevap verme gereği hissettim.. iyi olmadığı için oruç tutamayan herkese saygım sonsuz hatta iyi
      Ama oruç tutmak istemiyor o kişiye bile saygım var fakat dinde olmayan şeyi dinde varmış gibi savunulmasına veya tıbben de bir tanı olmadığı halde yapılan ibadet cahillik denmesine susamam ve susmamak gerekir 💕 dediklerinize katılıyorum çok yemek az yemek meselesi asla değil bebeğin kilo alması, Allah muhafaza her şeyi yapıp dikkatli gebelik geçirenin başına aksilikler geldiği gibi gamsız bir gebelik geçirenin çok sağlıklı bebek dünyaya getirdiğine şahit oluyoruz... biz olması gerekeni elimizden geldiğince yapalım canlıya işkence yapmayacak kadar bilincimiz varken bebeğimize işkence hiç yapmayız... fikirlere saygı ile fikirlere müdahaleyi ayırınca toplum olarak konuşmayı öğreneceğiz bence 😊💕

SenHepMercimekOlarakKalacaksin tabiki susayabilir normal insanlar bile susar gebe bir insan da susar.. ben günlük su alımımı yapmazsam zaten problem olur ama iftardan sahura kadar olan süreçte bol bol su içsem vücudum yeterli suyu tutar. Dışarıda çalıştığım bir gün ben oruç tutamam çünkü vücudum beni taşımaz ama evdeyim iş yapmıyorum rahatım öyle hararetlenecek bir işle de meşgul olmuyorum oruç tutarım bunun bebeğe zararı ne olabilir diyorum ben?
      doktoruma yaşak diyip ondan izin istemem Değil ki mevzu. Mevzu kişi sağlıklı ise sorun yoksa tutabilir

Hocaya sorcaklarmis, kutsal kitabimizi okuyun kendiniz yorumlayin. Ici bos ve gösteris dolu yasayacaginiza maneviyatla yasayin. Hocalara guveneceginize kendinizi yetistirin once. Daha çocuğunuzu yetistireceksiniz.cocugunuz soru sordugunda da hocaya sorarsiniz artik pes...

fgunesli hocaya mi soracaklarmis cidden? doktorun dediklerini begenmiyorlar cunku “İslerine gelmiyor(!)“ 😂 ben vazgectim tartismaktan cunku cok sığ dusunuyorlar kendimi daha fazla paralamayacagim ne yaparlarsa yapsinlar bebek onların bana ne 🙂 bakip guluyorum yorumlara artik.

3 yıl sonra