El,kol,ayak,bacak,karın ve sırt artık vücudumda kaşınmayan yer kalmadı.
Hamileliğim boyunca hiç kilo almadım 30 haftalık hamileyim. Bu nasıl bişey? Doğumdan sonra geçiyor mu ya 🤦♀️
Delirten kaşıntılar
Çatlak oluşmuyor değil mi canım
ElifGecem hayır canım. Çatlak oluşmuyor ama böyle küçük küçük kabarcıklar oluştu
Zeynepemre Kurdeşen şeklinde mi?
Doktora gittin mi
ElifGecem gittim canım. Kurdeşen gibi değil çok farklı karaciğer kolestazından şüphelendim ben ama bütün tahliller normal çıktı ama bu kaşıntılar bitmek bilmiyor
@Zeynepemre# Allah Allah, geçmiş olsun canım acaba sebzeee falan mı alerji yaptı vücudun.2 gün falan domates gibi şeyler yeme belki geçer 🙁
ElifGecem çözemedik canım bizde nette okudum çok normal yazıyor herkes yaşıyormuş bu problemi ama çözümünü bulamadım
Zeynepemre inşallah kısa zamanda geçer canım 😘
ElifGecem insallah 😍
Zeynepemre hormonal bişy gebeliklerin %70inde olur 36.haftaya kadar geçmesi beklenir geçmiş olsun 🙏
Fasulyeninannesi insallah
Zeynepemre 12.haftadayım ve benim de baldır kısmım sırtımda göğüs bölgemde boynumda kabarcıklar var çok kaşınıyor sivilce desen sivilce değil isilik desen isilik değil
Havva aynı şekildeyim bende illallah ettim artık
Biran önce geçse bari yüzüm bile tek tek olmaya başladı sinirim bozuluyor
Kaşıntılar benimde baş belam malesef 3 doktora gittim hamilelik alerjisi olduğu söylenildi bütün tahliller yapıldı temiz çıktı korkulacak birşeyin olmadığı söylenildi Doğumdan sonra geçer dedi 😔
Zeynepemre bazı hamilelerde adet görülmediği için bu kabarcıklar çıkıyormuş benimde omzumda var
Benimde bacaklarımda oldu ölüyorum şu anda ne yaptıysam geçmedi delircem.. Yıkadım kolonya sürdüm krem sürdüm geçmedi çözüm bulan varsa Allah aşkına akıl versin 🙏
pamuksekerinannesi canım ben doktora sordum. Ovadril diye bir kaşıntı ilacı verdi kaşınan bölgeye sabah akşam sürdüm çok rahatlattı. Sana da tavsiye ederim.
Zeynepemre Allah razı olsun canım nöbetçi eczaneden bende alayım mahvoldum.. Görsen uyuz olmuş bu dersin😂 Ama sadece bacaklarım kaşınıyor anlamadım gitti..
pamuksekerinannesi biliyorum canım o çok fena ya. Eziyet resmen. İnsallah seni de rahatlatır