Benimde ikinci sezeryanim allah nasip ederse bu sikinti cikmasa 38haftada alirim dedi şuan 31haftaligiz 😊😊

Aryamm benim 34+3 şuan canım bende artık o gün gelsin istiyorum 🤗. Senin kac haftan cnm

Canım 35 hafta oldum bende 🤗 allah nasip ederse kızım olacak🙏

Aryamm benim sata göre normal Doğum tarihim 12 mart ama doktorum ilk 3 Mart’ta alacağım derdi şimdi de rahmine baskı yapıyor bebek o yüzden 26şubata çekti . Bana göre 3 mart bile erken 🙁 ısrar edeceğim erken almaması için

Aryamm normal doğum tarihim 12 mart ama SeZeryan için 3 martta alırım dedi ilk başta sonra 26 şubata çekti. 37+0 haftalığım

Elifece canım çok erken değil bence 38 hafta gayet iyi gelişimi de tamamlanmış oluyor hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inslh rabbim kolaylık versin inslh 🙏🤗😚

Aryamm son donemlere oluyor erkek bebeklerede genellıkle oluyormus doguma hazırlıyo o sırada ıcerde donuyo sürekli o zmn oluyo galına hareketsız kalıyo yer daralınca sol tarafa yatmak gerekiyo hep oda zor oluyo bnm bacagım agrıyo cok yatınca ustune yatakda don don zor valla

Benimde 2. Sezeryan doktorum genelde 39+1 de alıyormuş beni de öyle alacak bu cuma Doğumum son 2 diyebilirim artık ☺

GkhanCansuahin bende çok dönüyorum 2 dkda bir dönüyorum geceleri çok husursuz oluyorum. Sola yatmaya çalışıyorum ama bebek hep solda olduğu için rahatsız oluyorum sağ tarafa yatınca daha rahat ediyorum ama işte bu dönmelerim yüzünden acaba kordon dolanması olur mu diye çok korkuyorum😟

Elif2015 ay canım bitmiş senin rabbim kolaylık versin sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inslh

Aryamm o hic belli olmuyo valla anlık nasıl yapıyosa yapıyo doluyo kordonu ıkı gunde bi kontrole gidiyorum ama genede cok donme sen dıkkat et