Sezaryen doğum kaçıncı haftada olur 🤔
Aryamm hareket ediyo cok sukur
GkhanCansuahin çok şükür canım 🙏bende hep endişe ediyorum kordon dolanması hangi durumlar da oluyor
Benimde ikinci sezeryanim allah nasip ederse bu sikinti cikmasa 38haftada alirim dedi şuan 31haftaligiz 😊😊
Canım 35 hafta oldum bende 🤗 allah nasip ederse kızım olacak🙏
Zeynepemre mart'in kaçında doğum yapıyorsun?
Aryamm son donemlere oluyor erkek bebeklerede genellıkle oluyormus doguma hazırlıyo o sırada ıcerde donuyo sürekli o zmn oluyo galına hareketsız kalıyo yer daralınca sol tarafa yatmak gerekiyo hep oda zor oluyo bnm bacagım agrıyo cok yatınca ustune yatakda don don zor valla
Benimde 2. Sezeryan doktorum genelde 39+1 de alıyormuş beni de öyle alacak bu cuma Doğumum son 2 diyebilirim artık ☺
GkhanCansuahin bende çok dönüyorum 2 dkda bir dönüyorum geceleri çok husursuz oluyorum. Sola yatmaya çalışıyorum ama bebek hep solda olduğu için rahatsız oluyorum sağ tarafa yatınca daha rahat ediyorum ama işte bu dönmelerim yüzünden acaba kordon dolanması olur mu diye çok korkuyorum😟
- Düzenlendi
Aryamm o hic belli olmuyo valla anlık nasıl yapıyosa yapıyo doluyo kordonu ıkı gunde bi kontrole gidiyorum ama genede cok donme sen dıkkat et
Drngrkm şimdiden sezeryan nasıl karar verdiniz ki