Sedaekici işte aslında korkum o biliyor musun inanamıyorsun bugün keseyi gördük beta hcg 3070 e cıkmış 5 haftamızın daha ilk günü herkes boş olsa beta hcg yüksek cıkmazdı rahat ol diyor ama sanırım elimde değil duam belli duyan belli biliyorum Rabbim güzelliği nasip etti şükürler olsun ama işte 🙏 beni de dualarına katarsanz sevinirim bende duyuym bebişimin kalp atışını Rabbim herkesin bebeğini sağlıkla sıhatle kucagına almayı nasip etsin inşallah 🙏
Boş gebelik 🤔
Uygur amin canım inş hayırlısıyla duyarsın. Ama içini ferah tut kendinide bebeğinide üzme😊
Uygur canim bende hamile kalmadan önce kimyasal gebelik gecirdim şuanda bende 9 haftalik hamileyim 5inci haftada kese gözüktü bebek yoktu vajinadan ulturasyonla bakalim dedi yada bi hafta beklemelisiniz dedi bende bi hafta bekledim gittigimde zaten direk kalp atisini dinledim yani kafaniza takmayin içinizi ferah tutun
Uygur benimde 5. Haftada bos keseydi zaten 5. Haftada olusuyor kese normal yani gorunmemesi 10 gun sonra tekrsr cagirdi gittim bebehi gorduk cok sukir icini ferah tut normal yani suan .Rabbim gonlune gore versin.
deletedmom204 aminn Allah razı olsun bu hafta gidicem tekrar nasipse henüz boş demediler Allaha şükür de benmki ön panik sadecw 🙈
Uygur ben beşinci haftamda falan keseyi bile görememiştim 6. Haftada keseyi gördüm 10 haftamda da hem bebeğimi gördüm hem kalp atışlarını duydum
Erkekannesi1 inşallah bende duyarı Allahın izniyle hepimiz kucagımıza alırız inşaşlah
Uygur inşallah canımm 🌸😊