Sedaekici işte aslında korkum o biliyor musun inanamıyorsun bugün keseyi gördük beta hcg 3070 e cıkmış 5 haftamızın daha ilk günü herkes boş olsa beta hcg yüksek cıkmazdı rahat ol diyor ama sanırım elimde değil duam belli duyan belli biliyorum Rabbim güzelliği nasip etti şükürler olsun ama işte 🙏 beni de dualarına katarsanz sevinirim bende duyuym bebişimin kalp atışını Rabbim herkesin bebeğini sağlıkla sıhatle kucagına almayı nasip etsin inşallah 🙏

dyg1606 Allahın izniyle inşallah duyarsın kuzunun kalp atışını 🙏 darısı başıma inşallah 🙏 yarın haberdar et beni de 🙏

Uygur amin canım inş hayırlısıyla duyarsın. Ama içini ferah tut kendinide bebeğinide üzme😊

Sedaekici peki dikkate alıyorum 🙏 Allahın izniyle güzel olcak herşey duycam kalp atışını 💕🙏

Uygur aminnnn insallahh canim benim Allah razi olsunn insallah sende bende kuzumuzun kalp atislarini duyariz. Yarin hbr veririm insallah 🙏🙏

dyg1606 inşallah 🙏 güzel haberlerini bekliyorum inşallah 🙏 Rabbim yaşatsın bize bu güzelliğini inşallah 💕

dyg1606 canım ne yaptın ? Duydun mu bebişinin kalp atışını 😍

Uygur canim bende hamile kalmadan önce kimyasal gebelik gecirdim şuanda bende 9 haftalik hamileyim 5inci haftada kese gözüktü bebek yoktu vajinadan ulturasyonla bakalim dedi yada bi hafta beklemelisiniz dedi bende bi hafta bekledim gittigimde zaten direk kalp atisini dinledim yani kafaniza takmayin içinizi ferah tutun

Uygur benimde 5. Haftada bos keseydi zaten 5. Haftada olusuyor kese normal yani gorunmemesi 10 gun sonra tekrsr cagirdi gittim bebehi gorduk cok sukir icini ferah tut normal yani suan .Rabbim gonlune gore versin.

Sda cok teşekkür ederim bu hafta çarşamba günü gidicem nasipse daha bana boş demedi gebelik var dedi haftaya kalp atışını duyalım dedi bende tedirginlik oldu işte 🙈

deletedmom204 aminn Allah razı olsun bu hafta gidicem tekrar nasipse henüz boş demediler Allaha şükür de benmki ön panik sadecw 🙈

Uygur ben beşinci haftamda falan keseyi bile görememiştim 6. Haftada keseyi gördüm 10 haftamda da hem bebeğimi gördüm hem kalp atışlarını duydum

Uygur evet canim cok sukur bebisimizide gorduk kalp atisinida duyduk 🙏🙏🙏 cok sukur hersey yolundaymis cok mutlu olduk 💗💗kan uyusmazligimiz varmis sadece o da sorun degil ilk gebeliklerde dedi 28.haftada igne yapilcakmis.

dyg1606 coook sevindimm coook 💕 Rabbi sağlıkla sıhatle kucagınıza almayı nasip etsin darısı başıma inşallah bende çarşamba günü gidicem benim içinde dua et olur mu 🙏

Uygur insallah sende o guzel sesi duyarsin cok guzel cok heycanliydi 🙏🙏🙏 merak etme duyucaksin sende yavrunun minik kalp atisini 🙏🙏🙏😘😘😘

dyg1606 inşallah canım inşallah yatıyorum kalkıyorum aklım hep orda 😞🙏