Muzaffer ayyy Allahim yaa zayik gunah bebelere ben kurtaj olrken ne oldgmu sasirdim kalbi atmio die bacaklrm tir tir titredi nasil aldirmya cesaret ediol yaa inanmiorum benimde arkdsmn arkdsi dogum yapti hamile kaldi gitmis aldirmis anlatti soka grdm bakamm bn demis eside 10tne olsn istermis o yuzdn kaynanasiyla birlik olup esi birz anlar gbi olms snra gtms kaynnsi idrrni ypms cubuga esine gostrmis bak demis degilim hamile ikna olms snra merdiven alti gtmis aldirmms cocugu bide dha fenasi sevglyknde yatmislar onlar o zmnda kalmis kafalrigzlms onuda aldirmis sinir oluorm boyle insanlra ya
Korunmaktan aciz insanlardan nefret ediyorum
Muzaffer bence bu kadar yargılamayın belki anne olamaya ruhu uygun değildir yapmış bi hata doğurmak istememesi normal herkes anne olmak zorunda değil ki yaşi küçük evet korkuyordur doğal olarak. Allah korusun sizin evladınizin başına böyle bise gelse bu şekilde mi tepki verirdiniz? O çocuk doğup rezil olacaksa doğmasın yani bence kız mantıklı olanı yapıyor şayet adamı sevmiyorsa ve evlilik düşünmüyorsa
Muzaffer bilmiyorum ama kalp atışını duyup etkilenip vazgeçmediyse vazgeçmez bence 😞
Çocuk aldırmak tamam bence de cinayet. Ama arkadaşlar herkesin hayat görüşü kendine, evlenmeden birlikte de olsalar yargılamak bize mi düşer 🤷🏼♀️ Tekrar söylüyorum, çocuk istemiyorsan korunursun olur biter. Ama bence Zaten zina Mina bilmemne diye bakmayın olaya. Belki müslüman değil kız.
Muzaffer ahlak bekçisi değilim ama burda kafama takılan kız evlenmek istemiyor şuanda çocuğu aldıracak sonra o kişiyle sonrasında evlenmezse başkasıyla evlenecek vs vs .. yani tabi bu yaşta çocuk istemeyebilir hazır değildir ama birlikte olduğu kişi sonrada onunla evlenmeyedebilir asla kınamıyorum ama bu yozlaşma batılılaşma gerçekten üzücü oğlum var belkide bir kızım olacak bazı değerlere sahip yetiştirmeyi nasip etsin rabbim 🤲
Kimseyi yargilamak bana düşmex maddem evlenmek istemiyom o adamla neden çocuk peydah lıyon boş verin herkes hakkedini yaşarmış olan o çocuga olur kusura bskmayın ben dogurmasindn taraf degilim bir insan bir anne evladini istemiyorum diyemez
Sevişmek , birlikte olmak kişilerin hür kararıdır açıkçası savaşılacağına sevişsinler 😂 olmuş bir şekilde istenmeyen gebelikler korunma durumlarında bile olabiliyor buna bu kadar şaşırmaya gerek yok . Közüm yaşın kesinlikle çok genç ve hazır değilim diyorsa hazır değildir ! Onun vücudu ve onun kararı bu yargılamak kimseye düşmez yasaların verdiği haklar sınırında aldırması bence kendisi ve çocuk içinde daha hayırlı olur ..
Muzaffer bende agir konusmak istemiyorum ama konusmamak icinde zor tutuyorum kendimi iliski icin hazir ama evlenmek cocuk icin hazir degilmiymis hanimefendi yaziklar olsun onca kadin hastane hastane geziyor evlat sahibi olmak icin madem cocuktan korkuyordu evlenmeye hazir degildi ne halta iliski yasamis laylaylomuna mı yaşamıs iliski olunca cocuk olma ihtimalinin ne kadar korunursan korun yuzde bir bile oldugunu bilmiyormuymus 😡
Yukarda Allah var bunun sualini veremez bir cana kıymak birde anne böyle kutsal insanlar çocuk sahibi olmak için 4 bir ynı geziyor servet veriyor böyle insanlarda var olani aldiyor
Muzaffer biz esimizle birlikte olurken korunuyoruz bu nasıl rahatlıktır evlilik düsünmüyor anne olmaya hazır degilsen nasıl korunmadan iliski yaşıyor bu insanlar ya 🤦♀️ Sizde dahil burda bissürü cocuk hayali kuran insanlar varken on dakikalık zevk icin bir cana kıymak nedir? Bakamayacaksan önlemini alacaksın olmuş bi hata diye bisey yok bence o arkadasa kürtaj sonrası alınan bebegin halini falan gösterin belki icinde bi yerlere dokunur da kıyamaz o meleğe. Allah akıl fikir vicdan merhamet versin ne diyim ki bunca insan bebek hasreti cekerken bu nasıl bi acımasızlık
Zeynepemre. Doğru söylüyorsunuz çocuk doğup rezil olacaksa dünyaya gelmemeli ama bunu yapmadan önce düşünmeleri gerekmez mi? Madem sevmiyor neden birlikte oluyor? Bedenini birleştirdiği insanla ömrünü ruhunu birleştiremez mi bir birey?Ben 18 yaşında hamile kaldım şuan daha yeni 19um ben korkmadım mı şüphelenmedim mi acaba anne olabilirmiyim diye ben küçük değilmiydim? Herkes birşeyleri bile isteye hür iradesiyle yaşıyor ben bu yaşta arkasındaysam evliliğimin evladımın diğer insanlar da olabilir. Hem illa evlenmesi gerekmiyor anne olmak için eş olmak şart değil bende annem babam ayrı büyüdüm bazı şeylerin önünü bahaneler kesmesin.
Yargılamayı ne kadar seviyoruz milletçe 🤦♀️ Bir gün benim ya da yakınımın da başına gelebilir diye düşünen yok masallah
MrsOrnek 🤘👏👏👏👏 ben 2 yıldır evliyim doğum kontrol hapı kullanırken hamile kaldım böyle de olmuş olamaz mi 😄
Bazıları sanırım tekbir getirip yakacak kızı 😂 sizene onun vücudu birine bir hesap verecekse bu siz değilsiniz sanırım. Oda Allah’la onun arasındaki durum sizi ne sizi ne ilgilendiriyor . ya belki inançlı değil hem 😬 belki düşünce tarzı başka millete bak görende duyanda namus bekçileri sanır bunları .. bi öteye gidin
Vallaha çocuk konusu oldumu çok sinirleniyom haklisin o işi yaparken çocuk degil çocugu dogur ozamn çocukmu oluyor yani
Deletedmom429 aynen canım bende şuan okuyorum ve hayretler içindeyim Rabbim öylesil insanlara birdaha bu duyguyu tattırmicakta işte ozaman ben ne halt etmişim die yakınıcaklar rabbim herşeyin en iyisini bilir tabi biz aciz kulları sadece bu duyduklarımıza ağzımız açık kalıyoruz Allahım hidayet versin böyle insanlara...
Herkesi kendisi gibi düşünmedi diye genişlikle suçlamak niye? Biz de eşimle evlenmeden önce 5 yıl sevgili olmamıza rağmen evlendiğimizde birlikte olduk. Ama bu bana başkalarını yargılama hakkı vermez ki, o onun Allah’la arasında olan bir şey. O tövbe eder günahları affolur, sen kul hakkına giriyorsun burada tövbe de etsen helallik almadan yanarsın ettiğin laflar yüzünden 🤷🏼♀️