Mrl06 muayene ücreti ne kadar acaba bir de renkli ultrason fotoğrafı veriyor mu bebişin 😊 yazın ankarada olucam bir iki muayene için bir doktor bulmam gerekiyor o yüzden paketten ziyade muayene ücretini merak ediyorum

bir ay sonra

Aysenuryk bir şey sormak istiyorum ben de sevgi hocaya gidiyorum 18 haftalık gebeyim ve paket almıştım ilk muayenemden sonra.Şu ana kadar sanıyorum 5 defa gittim ve her defasında yeni karşılaşıyor gibi davranıyor.Bu durum da beni acaba doktor değiştirsem mi diye düşünmeye sevk etti.Sizin bu konuda ne gibi bir öneriniz olur acaba?

Gozdefidan bir şey sormak istiyorum ben de sevgi hocaya gidiyorum 18 haftalık gebeyim ve paket almıştım ilk muayenemden sonra.Şu ana kadar sanıyorum 5 defa gittim ve her defasında yeni karşılaşıyor gibi davranıyor.Bu durum da beni acaba doktor değiştirsem mi diye düşünmeye sevk etti.Sizin bu konuda ne gibi bir öneriniz olur acaba?

1Zeynep1 aynı hastanede başka bir doktora muayene oldunuz mu acaba ya da bilginiz var mı?Ben sevgi hanım’ın hastasıyım ama mine hanıma mı geçsem diye tereddütte kaldım bir öneriniz olur mu

Destkar ben mine hanımı kesinlikle tavsiye edebilirim çok cana yakın bütün hastalarıyla çok ayrı ilgileniyor özen gösteriyor ben çok memnunum doktorumdan

Aysegul0606 memorial bulent alp aydin hoca cok tatli cok ilgili bi dr kardesim kuzenim ve kardesimin butun sulalesi ona dogum yapti hepside cok memnun cnk dr gibi deilde arkadas gibi ve cok ilgili cok konuskan espirili insani rahatlatan bi yapisi var ankarada olsam benimde tercihim o olurdu ama simdi dogum icin istanbula gelsin die ugrascam

Destkar ben cok memnundum her gittigimde benle ilgili bilgileri tekrar ediyordu sorularimi cevapsiz birakmiyordu 🌸 ozellikle son haftalarda sık sık gorustuk ve artik cok iyi taniyordu. Ben pisman olacaginizi dusunmuyorum elhamdulillah dogumdada dogum sonrasindada hicbir sıkıntı yasamadim cok rahat gecirdim surecleri

miniceycey oğlumu orada doğurdum ama otoparkı sıkıntı ve uzak önceden bilgi hastensindeydi

Ellosluk merhaba benim de liv aklimda ama soru işaretleri var nasıl yoğun bir doktor mu

Etlik Zübeyde hanım kadın doğum Hastanesine gidiyorum memnunum

Mevsim yani randevulu gittiğim için pek beklemedim açıkçası ama arada doğuma gittiği oldu bekledik biraz ama memnunum

Ellosluk bir de hastaneye hiç gitmedim ben asansörler dolu pis ve ilgisi bir hastane demişler öyle mi

Mevsim pis kelimesi yalan çok yoğun olduğu oluyor ama biir yığın asansör var biraz beklenebilir zaten kadın doğum giriş ve birinci katta ben merdivenden de çıkıyorum