Melikekrtc1 tovbe yaa ilk defa duyuyorum zaten burdaki onu söyleyen saçmalamış bir deli kuyuya taş atmış misali neyse sen inanma canım
Kızlar sezeryan günümüzü aldık 🥺🙈
Gulanelis Valla inan bende anlamıyorum. Zaten bütün herşeyden korkuyorum. Burayı okuya okuya daha da korkuyorum. Doktorum da şu interneti bırak hikayeleri dinleme diye diye bana artık kadın da hal kalmadı
Melikekrtc1 erken değil canım. Ben 37+1 de spinal sezeryan oldum . Bugün 4 gün doğum yapalı şükür hersry yolunda 🥰 Allah kavuştursun inşallah
Bugleminannesi Ayy canım Allahım sağlıklı sıhhatli büyümenizi nasip etsin inşallah 🤲🤲 Emme refleksi falan nasıl acaba en çok düşüncem böyle şeyler ya minicik olursa bakamazsam edemezsem falan filan 🙈🙈 Çol heycanlı
Melikekrtc1 çok iyi şükür . Doğdu odamıza geldik yapisti hemen mememe 🤭 sütüm de geldi hemen 🥰 korkma hiç
Bugleminannesi Ohhh Maşallah. Canım benm bizler içinde bol bol dua et 🙈 Tazecik annesin sen şimdi Allahım kabul eder inşallah 🥰
Melikekrtc1 iyi masAllah sağlıklı vaktinde kucaklarımıza alalım inşAllah
Melikekrtc1 benim de 5 haziran isteyerek sezaryen 🥰 33+6 iken 44 cm 2 kilo 168 gramdı🙈
Melikekrtc1 bebek biraz iri, sancımda çıkıyor şimdiden birde kalp damarından birisi ters o yüzden bayramda sancım suyum gelir bebeğinde kalbinde sıkıntı çıkar çocuk kardiyoloji doktoru bulamayız diye bayram öncesi alacak. Hayırlısı olsun dua edin bizede inşallah sıkıntı yaşamayız 🙏🏻
Bugleminannesi bende 37+1 de sezaryen olacağım sizin bir sıkıntı var mıydı bu kadar erken almasının sebebi neydi.
Harvicell neden erken değil mi 37. hafta
Melikekrtc1 benim doktorumda 39 da dedi
Bugleminannesi Allah anali babali buyutsun,merak ettigim bisiy var bebek eve geldikten sonra ne zaman hastaneye kontrole gidiyor
Harvicell Canım ya Rabbim inşallah sağ salim birbirinize kavuşturur🤲 Sağlıklı olun inşallah dua ederim her zaman 🥰
Kdzeregli 5 haziran da tam kaç olucaksın canım ☺️ biz 2 haziran da 38+0 oluyoruz İnşallah 🤲
Tncdlk valla ben ikisine de hazirlikliyim zira benim elimde olmayan nedenler var o yüzden sağlıkla gel oğlum diyorum sadece 🥰
Nevink gebelik şekeri çıktı mi sizde bende çıktı ve suyum çok fazlaydı çocuk da üç hafta önden gidiyordu diyete başladım her öğün ölçüm yapıyorum şükür ınsuline gerek kalmadan diyetle şekeri hallediyorum ama hala suyum fazla çocuk da 2 hafta önden gidiyor şu an
Melikekrtc1 38+3 oluyorum canım 🙂