• Doğum
  • Kızlar sezeryan günümüzü aldık 🥺🙈

Harvicell Canım ya Rabbim inşallah sağ salim birbirinize kavuşturur🤲 Sağlıklı olun inşallah dua ederim her zaman 🥰

Harvicell Bebeginizn iriligi ne kadar fazla suyunuz fazlamiydi ve bununla ilgili bu haftaya gelene kadar sknti yasadinizmi acaba benimde bebegm iri suyumuzda fazla daha 32 haftadayz hastanedeym iki gundr dogumu engellemeye calisiyorlarda o sebeple merak ediyorm

Tncdlk ben 38*4 te gün aldım cnm bence zamanlaması gayet iyi,ben de spınal olacagım.normal dogum istemıyorum bunyem kaldırmaz,😩😩😩😩herkes kendini en iyi sekılde bilir 🤩🤩bence herkes kendisine göre karar versin,

Tncdlk valla ben ikisine de hazirlikliyim zira benim elimde olmayan nedenler var o yüzden sağlıkla gel oğlum diyorum sadece 🥰

Nevink gebelik şekeri çıktı mi sizde bende çıktı ve suyum çok fazlaydı çocuk da üç hafta önden gidiyordu diyete başladım her öğün ölçüm yapıyorum şükür ınsuline gerek kalmadan diyetle şekeri hallediyorum ama hala suyum fazla çocuk da 2 hafta önden gidiyor şu an

Nevink iriliği 3 haftayı buluyor suyu nprmal sıkıntı yok yani şekerden kaynaklı değil iri olması doktor genetik olabileceğini söyledi birde tüp bebek başka bir doktor da iri olmasının sebebini tüp bebek olmasına bağladı 🤷🏻‍♀️ Sizin içinde hayırlısı olsun inşallah ciğer geliştirci yapmıştır doktorunuz korkmayın bir sıkıntı olmaz inşallah Allahın izni ile 🙏🏻

SedaSevval10 bebeğim biraz iri , sancım çıkıyor ve kalbinde bir damarı ters bayramda doğum başlarsa ve bebeğin kalbinde sıkıntı çıkarsa diye tedbir amaçlı bayram öncesi alacak doktor. İnşallah hayırlı olur bizim içinn🤷🏻‍♀️🙏🏻

Gulanelis

Melikekrtc1
          valla kızlar gerçek bu her doktor yapıyor mu bilmiyorum ama kız kardeşimin doğumundan sonra doktoru söyledi tüm bağırsakları çıkardık geri yerleştirdik o yüzden kendi düzenlerine girmesini bekliyoruz gaz Çıkarmadan yollamıyoruz hastaları dedi. Bende sezaryen olucam büyük ihtimalle bu arada

Harvicell bende sizin adiniza sevindim su da bi sknti olmadigi icn o cok zor cunku.evet igne yaptilar umarim bir sknti olmaz

Harvicell merak ettim neden 37 haftanıza gün verdi bana 39 38 de alıyoruz dedi 2.sezeryann benim bu arada ama daha net değil belli değil 15 mayısta gtcem

Melikekrtc1 21 mayista da ben sezeryan olacağım doktordan doktora degisiyor bebegin gelisimi de etkiler bencede benim 38+5 de dogum olacak Allah izin verirse inşallah

Dilan3eymenn bebeğim biraz iri , sancım çıkıyor ve kalbinde bir damarı ters bayramda doğum başlarsa ve bebeğin kalbinde sıkıntı çıkarsa diye tedbir amaçlı bayram öncesi alacak doktor.

Melikekrtc1 bizde haziranın 12 si yada 15 aldık günü son kontrlde kesinleşcek iki tarihden
              birisi 33+5 olduk sag salim alırısınız kucagnza inşallah

Melikekrtc1 benimde kısmetse 15 mayıs ama bu gün belirleme işinin 1 hafta önce yaptık biraz erken olmuş senin ki. 38+6 olmuş olucam ben. 38+2 istedim erken dedi

Derin_Demir Bizim ki evet erken oldu neden bende anlayamadım 🙈 Ama sağlıklı olalım da ben başka bişey istrmiyorum 🤲 İnşallah sizde sağ salim kucağınıza alırsınız 🥰