Melikekrtc1 neden spinal canım?
Kızlar sezeryan günümüzü aldık 🥺🙈
Melikekrtc1 benim 32+5 te kilosu 2014 boyu 44 cm çıktı canım daha gün almadık
Henüz erken değil mi gün almak için. Siz mi istediniz yoksa bi sebebi mi vardı acaba ?
Melikekrtc1 32 haftalıkken 2500 kg 43 cm di oğlumuz MaşAllah şimdi 35+2 günlüğüz oğlumla çok şükür henüz gün almadık haftaya çarşambaya kontrol var çok heyecanlandım simdiden 🎈 sağlıkla vaktinde gelsinler kucaklarımıza inşAllah 💐
Bizde 34+5 iz 39.haftada alırız dedi doktorum tam gün vermedi Haziran 5 falan oluyor.
Gulanelis Doktorumla hepsini konuştum kendisini de hem epidural hem spinal denemiş çokda güveniyorum. En rahatı spinal dedi 🙈 bende kabul ettim🤷♀️☺️
Melikekrtc1 normal doğumu sen mi istemedin
Cilemkarasu Bilmiyorum canım bende ilk gebeliğim. Doktorumuz gün verelim ne olur ne olmaz dedi 🙈
Ebrar18 Aynen canım ben istemedim. Herşeyimiz uygun ama korkuyorum 🤷♀️
Melikekrtc1 bende ayni durumdayim korkuyorum 38+2 oldum yarin gun alcam icim cok huzursuz herkes bi yorum yapiyor herkes normal doğurmak zorundami sanki 😑
Melikekrtc1 bende 35 haftalığım doktorum 37+1 e sezaryen günü verdi . Sizinkinin günü gayet iyi 🙃
Melikekrtc1 ya spinal bana ağır geliyor kendı fikrim yani ben epidural olmak istiyorum ama Allah ne yazdıysa o:)
Meliketrkmn 5 haziran dediyse canım yine 38. Haftanın sonu olabilir ☺️ yada 39 başı 🙈 sizinki de gayet iyi
Gulanelis Valla ben doktoruma sordum herşeyi o en rahatı spinal dedi 🤷♀️ güveniyorum. Kum torbası koymuyorum karnına bastırmıyoruz da dedi 🙈 en çok sevindğim bunlar. Bağırsaklarına kesinlikle dokunmam çıkarmam dedi o derece derinlemesine sorular sordum çnkü 🙈🙈🙈
Harvicell Aa sizin sebep var mı 37+1 de olmasının sebebi ☺️
Tncdlk Sezeryan mı sizin de ☺️ sağlıkla gelsinler inşallah 🥰
Melikekrtc1 canım hangi doktor bağırsakları çıkarıyor sende bunu burda söyleyen ikinci kişisin şaka mu bu ya
bilaloguzunannesi Maşallah canım bizim kide şimdiye kadar hep önden gidiyordu bu hafta geldiğimiz de haftasıyla uyumlu dedi 2 gün önde dedi 🤷♀️ şaşırdım bana az geldi ama kilomuz yaaa
Gulanelis Bende bunu burda okudum korkumdan sordum zaten doktoruma oda aynısını dedi 🤷♀️ Bilgim yok yakın çevremde arkadaşımda yok bu şekilde doğum yapan o yüzden burda okuduklarımla sorularımı yönlendirdim
Melikekrtc1 tovbe yaa ilk defa duyuyorum zaten burdaki onu söyleyen saçmalamış bir deli kuyuya taş atmış misali neyse sen inanma canım