• Doğum
  • Kızlar sezeryan günümüzü aldık 🥺🙈

Henüz erken değil mi gün almak için. Siz mi istediniz yoksa bi sebebi mi vardı acaba ?

Melikekrtc1 32 haftalıkken 2500 kg 43 cm di oğlumuz MaşAllah şimdi 35+2 günlüğüz oğlumla çok şükür henüz gün almadık haftaya çarşambaya kontrol var çok heyecanlandım simdiden 🎈 sağlıkla vaktinde gelsinler kucaklarımıza inşAllah 💐

Cilemkarasu Bilmiyorum canım bende ilk gebeliğim. Doktorumuz gün verelim ne olur ne olmaz dedi 🙈

Ebrar18 Aynen canım ben istemedim. Herşeyimiz uygun ama korkuyorum 🤷‍♀️

Melikekrtc1 ya spinal bana ağır geliyor kendı fikrim yani ben epidural olmak istiyorum ama Allah ne yazdıysa o:)

Meliketrkmn 5 haziran dediyse canım yine 38. Haftanın sonu olabilir ☺️ yada 39 başı 🙈 sizinki de gayet iyi

Gulanelis Valla ben doktoruma sordum herşeyi o en rahatı spinal dedi 🤷‍♀️ güveniyorum. Kum torbası koymuyorum karnına bastırmıyoruz da dedi 🙈 en çok sevindğim bunlar. Bağırsaklarına kesinlikle dokunmam çıkarmam dedi o derece derinlemesine sorular sordum çnkü 🙈🙈🙈

Tncdlk Sezeryan mı sizin de ☺️ sağlıkla gelsinler inşallah 🥰

Gulanelis Bende bunu burda okudum korkumdan sordum zaten doktoruma oda aynısını dedi 🤷‍♀️ Bilgim yok yakın çevremde arkadaşımda yok bu şekilde doğum yapan o yüzden burda okuduklarımla sorularımı yönlendirdim