Melikekrtc1 34+3 deyiz bugün kontrolümüz vardı. 2 hazirana gün verdi doktorumuz spinal sezeryan. Tam 38+0 da oluyoruz o gün çok mu erken acaba 🤷♀️🥺 Üzüntü çöktü bana şimdiden.. Bir beden de son 25 günümüz 🙈 bu arada oğluşum 2400 gr 45cm iyi dedi doktorumuz sizlerin nasıl 😍
bilaloguzunannesi Melikekrtc1 32 haftalıkken 2500 kg 43 cm di oğlumuz MaşAllah şimdi 35+2 günlüğüz oğlumla çok şükür henüz gün almadık haftaya çarşambaya kontrol var çok heyecanlandım simdiden 🎈 sağlıkla vaktinde gelsinler kucaklarımıza inşAllah 💐
Harvicell Melikekrtc1 bende 35 haftalığım doktorum 37+1 e sezaryen günü verdi . Sizinkinin günü gayet iyi 🙃
Melikekrtc1 Gulanelis Doktorumla hepsini konuştum kendisini de hem epidural hem spinal denemiş çokda güveniyorum. En rahatı spinal dedi 🙈 bende kabul ettim🤷♀️☺️
Melikekrtc1 Cilemkarasu Bilmiyorum canım bende ilk gebeliğim. Doktorumuz gün verelim ne olur ne olmaz dedi 🙈
Melikekrtc1 bilaloguzunannesi Maşallah canım bizim kide şimdiye kadar hep önden gidiyordu bu hafta geldiğimiz de haftasıyla uyumlu dedi 2 gün önde dedi 🤷♀️ şaşırdım bana az geldi ama kilomuz yaaa
Melikekrtc1 Meliketrkmn 5 haziran dediyse canım yine 38. Haftanın sonu olabilir ☺️ yada 39 başı 🙈 sizinki de gayet iyi
Gulanelis Melikekrtc1 ya spinal bana ağır geliyor kendı fikrim yani ben epidural olmak istiyorum ama Allah ne yazdıysa o:)
Sakura-chan Melikekrtc1 doğru doğru en rahatı spinal . Peki sonrasını da anlattı mı doktorun. Mesela spinalde kalıcı bel ağrısı kaldığını falan . %90 kadında kalıyor çunku. Yüzüstü uyuyamayacağını artık ta söyledimi
Tncdlk Melikekrtc1 bende ayni durumdayim korkuyorum 38+2 oldum yarin gun alcam icim cok huzursuz herkes bi yorum yapiyor herkes normal doğurmak zorundami sanki 😑
Songsong Tncdlk ben 38*4 te gün aldım cnm bence zamanlaması gayet iyi,ben de spınal olacagım.normal dogum istemıyorum bunyem kaldırmaz,😩😩😩😩herkes kendini en iyi sekılde bilir 🤩🤩bence herkes kendisine göre karar versin,
hulyatkknt Tncdlk valla ben ikisine de hazirlikliyim zira benim elimde olmayan nedenler var o yüzden sağlıkla gel oğlum diyorum sadece 🥰
Dilan3eymenn Harvicell merak ettim neden 37 haftanıza gün verdi bana 39 38 de alıyoruz dedi 2.sezeryann benim bu arada ama daha net değil belli değil 15 mayısta gtcem
Melikekrtc1 Gulanelis Valla ben doktoruma sordum herşeyi o en rahatı spinal dedi 🤷♀️ güveniyorum. Kum torbası koymuyorum karnına bastırmıyoruz da dedi 🙈 en çok sevindğim bunlar. Bağırsaklarına kesinlikle dokunmam çıkarmam dedi o derece derinlemesine sorular sordum çnkü 🙈🙈🙈
Gulanelis Melikekrtc1 canım hangi doktor bağırsakları çıkarıyor sende bunu burda söyleyen ikinci kişisin şaka mu bu ya
Harvicell Melikekrtc1 bebek biraz iri, sancımda çıkıyor şimdiden birde kalp damarından birisi ters o yüzden bayramda sancım suyum gelir bebeğinde kalbinde sıkıntı çıkar çocuk kardiyoloji doktoru bulamayız diye bayram öncesi alacak. Hayırlısı olsun dua edin bizede inşallah sıkıntı yaşamayız 🙏🏻
Melikekrtc1 Gulanelis Bende bunu burda okudum korkumdan sordum zaten doktoruma oda aynısını dedi 🤷♀️ Bilgim yok yakın çevremde arkadaşımda yok bu şekilde doğum yapan o yüzden burda okuduklarımla sorularımı yönlendirdim
Gulanelis Melikekrtc1 tovbe yaa ilk defa duyuyorum zaten burdaki onu söyleyen saçmalamış bir deli kuyuya taş atmış misali neyse sen inanma canım