Bebek arabası
E bebek baby plus travel alan var mı ? Memnun musunuz acaba ? Benim aklım onda kaldı da. Travel de sıkıntı çeker miyim diye düşünüyorum malum tek parça katlanmıyor önerisi olan??
Burcueksi videolu anlatımı bulamadım da ozellıkleri neler
Cnnlina Sağlıkla kullansın inş bende bakıyorum da maclarenle ikisi aradında kaldım 🙏
Kızlar ebebekte Prego Urban bebek arabası var o nasıl bilgisi olan var mı ????
Sibelgokhan uygun fiyatı
Busra3447 aynen
Enguzelhediym pusetli canım ama travel sistem değil linkini bulayım atarım canım
hulyatkknt
Ebebek te mevcut
Turkannnk Çok hafif özel alaşımlı alüminyum kasası ve ekstra dayanıklı malzemesiyle Kanz Veyron travel sistem bebek arabasını yenidoğan döneminden başlayıp çocuğunun 3 yaşına kadar kullanabilirsin.
Ön barını istediğin zamanlarda çıkarabilirsin.
Çift yönlü olarak kullanabilirsin, böylece bebeğinin yüzünü görerek yolculuk etmenin keyfini çıkarabilirsin.
İtme kolunu istediğin yüksekliğe ayarlayabilirsin.
5 noktalı emniyet kemeri sayesinde bebeğini güvenle gezdirebilirsin.
Ön tekerleri 360° dönüp, sabitlenebildiği için rahat bir sürüş deneyimi yaşayabilirsin.
Fren sistemi tek ayak hareketiyle devreye sokulabildiği için riskli durumlara karşı emniyetli.
Alt sepeti oldukça geniş ve kullanışlı.
Videolu anlatımı yok ama genel Bilgiler var her yerde.
Burcueksi cok teşekkürler sadece katlanması nasıl merak ettim kanz diğer modellerinde cek ceklı valiz gıbı gidebiliyor buda oylemı
Turkannnk biz henüz kullanmaya başlamadık Temmuz da inşallah kullanacağız. O yüzden çok net yorum yapamıyorum ama. Gelince kurduk. Oturma yerini çıkartıp kapattık biz. Kapatınca iki parça oldu. Ve iskeleti dediğiniz şekilde kapandı.ve hafifti
betul2009_ tabiki yazarim. pusetim var. Extra almicam. Bu yaz evde gecireceksek gercekden travele hic ihtiyac yok sonra bebek agirlasacak traveller zaten agir🙄 Sahsen ben hic sevmiyorum boyle agir zimbirtilari.
Arabanin bagajina sigmaz, etmez.
Kaldir taşı yük.
Bir de kanguru aldim.
Hani aşıya cikma durumlarinda kanguruyu kullanirim en kötü arabada acele etmek istemiyorum o sebeple.
pnremr sen yazı evde gecireceksin ben de kışın Kasım’da doğuracagim için ben de evde geçireceğim açıkçası. 🙂 Ben de kışın asi hastane dışında çıktığımda da idare edebileceğimi düşünüyorum yazın inşallah kocaman olacak o zmAn bir baston almak mantıklı saol cnm
Deletedmom3 aaa nasıl tutma şapı yere değiyor. K bakmayın yeni görüyorum cevabınızı
Duyguslabebegi videolarini izlerseniz kapatinca tutma sapi yere degiyor. Yani yagmurda camurda parkta bahcede kapatip arabaya koyacakken toz toprak oluyor 😔 ama inglesina modellerinin tutma sapi yukarida kaliyor hep