FatmaKucuk allah razı olsun inşaallah 🥰
Bebek arabası
betul2009_ ben burdaki ve happykids deki tüm cevaplara bakarak bir liste çıkardım 😂 bir arkadaşımdan pusetini alıcam zaten 6 ay kadar kullanılıyor. Fiyat ve özellikleri henüz araştırmadım . Yani hafif saplam tek elle kapanabilen tercihlerim arasında
kraft tiny
preg prego book 51
hamilton
baby2go
baby care
bagi easyfold
nuna pepp luxx
inglesina zippy light
kraft cocpit
bugaboo
macleran atom artık bakıp ona gore bir karara varicam. Eger arkadasımdan puset alamadaydım 2. El alırdım cunku zaten cok kullanılıyor . Temiz bulunur. Bende aldım guzelce yıkadım
Sedacolak https://img-morhipo.mncdn.com/mnresize/1200/1645/productimages/8699329522090/%5Bimg%5D%5B5%5D%5B2%5D%5B900x1234%5D.jpg?0124 ben bunu aldım mayısta doğum ama çok güzel şişme teker travel sistem yüksek uzun boylular için ideal çokta rahat kapanıp açılan poşetiyle beraber
Fuliaa90 çok saol cnm ya. Gerçekten çok yardımcı oldun ben de bakıyorum markalara. Puseti ikinci el almak hiç aklıma gelmemişti ☺️☺️düşünülebilir tabi bulabilirsem
betul2009_ kesinlikle bulursunuz zaten nekadar kullanıyorlar ne kadar dısarı cıkıyorlar. Bir arkadas almıs
Fuliaa90 yalnız ikinci el alinan puseti bebek baston Bebek arabasına oturtmam mümkün olmaz değil mi uymayabilir
betul2009_ onu cok bılmuyorum ama bazısı uyumlu oluyor bebek arabasını alıp sorabılırsınız . Karar verdiğiniz bebek arabasına uyumlu olanları en azından mesela arkadasımın quinny bebek arabası vardi oda sadece bebek arabası almıştı maxi cosi puset uyumluydu onla kullanmıştı
Fuliaa90 bunu bilmiyordum ya çok iyi oldu söylediğin. Puseti ikinci el alıp baston Bebek arabasini sıfır alabilirim. Çünkü gerçekten puseti çok kullanacağimi sanmıyorum. Ama almak da zorundayım hastane vs ye giderken. Çok saol cnm çok teşekkür edeeim ☺️
Gl07 hangi marka almıştın cnm
betul2009_ travel sistemler biraz ağır olduğu için kullanım süresi ben ağır dinlemem kullanırım diyen de var ama ilk travel sonra baston kullananda var benim doğumum kışa denk gelseydi hiç düşünmez kabin boy bebek arabalarından alırdım kışın en fazla araba ile dışarı çıkılıyor zaten yaz bebeği olduğu için Puset uyumlu baston tercih ettim
Edanurdg açıkçası önce travel sonra baston almaktansa direk baston almayı tercih ederim. Puset uyumlu baston almayı düşünüyorum ben de. Kabin boy bebek arabalarinda puset oluyor mu cnm onu bilmiyorim
betul2009_ wolex Fuliaa90 ben ikinci el hepsini aldım ayrı ayrı almadım
- Düzenlendi
Aldığım kişi yedek Uğur böcekli kırmızı başlıgını da almıştı onu da verdi ve 450₺ ye aldım evde tüm bezlerini çıkardım makinada yıkadım taktım sıfır oldu bence uçuk fiyatlarda zaten arabalar hiç gerek yok sıfır almaya ikinci el alın sağlam gidip görün bakın beğenirseniz kaçırmayın derim