Yenianneadayi2208 amin canım herşeyi yemeye çalışıyorum canım yeter ki bebek sağlıklı olsun hiç kilo derdine dusmuyorum inan ki sadece 2 kilo almışım bebeyim 500 Gr sabahları süt bide yumurta içiyorum iyiymiş
32+3 Yavrumu Kaybettim 😭 Olumsuz Etkilenecek Anneler Okumasın Lütfen.
Kubraaa1 Çok istedim görmeyi ama cesaret edemedim toparlanamamaktan korktum.
Herkes yavrusuna kavuşmayı çok istiyor bunu biliyorum eminim, bende çok çok çok istedim.Biz gerçekten çok uğraştık bebeğim hayata tutunsun diye.Eşim heba etti kendini resmen hamilelik sürecimde.Hep bana destek oldu.Kendimi acımdan perişan edip Eşime destek olamamaktan da korktum.
Ama iyi ki de bakmadım diyorum morarmış zaten yavrum.Rüyalarıma girerdi öyle.Şu anda eşimin anlattığı kadarıyla hayallerimde kuzucum.😔
Yenianneadayi2208 Rabbim sabır versin. 🙁🙁
Yenianneadayi2208 başın sağolsun tatlım rabbim büyük sabrını versin ağlayarak okudum
Ygmroglcn
Çok şükür ne eşim ne de ben hiç isyan etmedik.Ben bir şekilde içimin yangınını ağlayarak söndürmeye çalışıyorum ama eşim öyle değil.İlk gün çok kötüydü.Sonra daha sağlam durmaya çalıştı hep içinde yaşıyor.😔 Bir de öyle bişey ki internetten verdiğim siparişler yavrumu kaybettikten sonra bir bir gelmeye başladı.O da apayrı bir boyuta götürüyor insanı.Acına tuz basıyor resmen 😭 Allah büyük bugünlerde bir şekilde geçecek.Acım hep kalacak ama belki küllenecek ne bileyim canım.
Avutuyorum kendimi işte.Meleğimiz var artık Rabbim bizden daha çok sevdi belki aldı yavrumu.👶🏼 Hep iyi şeyler düşünmeye ayakta durmaya eşime tutunmaya çalışıyorum.
beriufuk amin canım Allah razı olsun.🤲🏻
Yenianneadayi2208 rabbim sabrını versin. Çok üzüldüm gözyaşları içinde okudum hikayeni. Cennete o sizi bekliyor olacak çok küçük bi teselli.
Yenianneadayi2208
Allah sana sabırların en büyüğünü versin. Okurken ağladım. İnşallah sen ve başka hiç kimse yaşamasın Bir daha böyle bir acı. Dilerim en doğru ve en kısa zamanda yeniden hamile kalır sağlıkla kucağına alırsın.
Yenianneadayi2208 Allah senden de razı olsun canım buraya tekrardan mutlu günlerin için yazacağın zaman yakın ve hayırlı olsun Allah’a emanet ol kendini yıpratma sakın.
Yenianneadayi2208 Allah razı olsun cnn kayıp yaşayan herkesin başı saolsun inşallah Rabbim çok şükür kayıp sonrası evlad nasip etti yarayı kapalıyı ama bi nebze teselli buluyo insan
Yenianneadayi2208 amin canimcok sukur nasip etti 4 ay sonra tekrar hamile kaldiydim bir oglun var su an 3ll3rinden öper teyzesi 1.5 yasinda :)
Yenianneadayi2208 okurken ağladım ah canim ne acı. Çok uzuldum… Allah sabır versin canim.
Yenianneadayi2208 tamam canım çok teşekkür ederim yardımcı oldığun için. İnşallah en hayırlı zamanda yüce Rabbim sana tekrar bir evlat nasip eder yüzünü güldürür 🤲
Yenianneadayi2208 ben bebeğimi kaybettikten sonra ona genetik testi yaptırdık bir sonuç çıkmadı. Benim genetik testi yapmamı önerdi dr. Ve bende pıhtılaşma çıktı. Genetik doktoruna hamileyken bu pıhtılaşma fark edilemez miydi doktor hatası mi diye sorgularken. Gebelikte pıhtılaşmanın belli olmayacağını ancak bebek gelişmezse pıhtılaşmadan şüphelenileceğini söylemişti o yüzden dedim. Belki sizin bebeğiniz pıhtılaşmadan gelişmedi.
Yine de sizin de genetik testi yaptırmanızı öneririm. Bu testi kolay kolay yapmıyorlarmış ancak böyle ölüm düşük gibi durumlarda yapıyorlarmış. Yaptırın derim ilerisi için iyi olur en azından sorun var mı bilirsiniz
Yenianneadayi2208
Allah sabırlar versin gerçekten burayı uzun süredir takip etmeme rağmen ilk kez bir gönderiye yorum yazıyorum gerçekten çok ağladım Allah kucağınızı boş bırakmasın yeri cennet olsun minik yavrunun♥️
Yenianneadayi2208 allahım sabırların en büyüğü nasip etsin çok kötü bir durum tarifi olmayan bir acı allahım en kısa zamanda yeniden kucağınızı doldursun inşallah
başınız sağ olsun
Yenianneadayi2208 kesinlikle öyle yap kuzum rabbim kalbine ferahlık versin eşler ağlayamadıklrı için içlerine atıyorlar birbirinize sıkı sıkı sarılın bu dönemde Allahım yar ve yardımcınız olsun meleğinin toprağı bol olsun 🙏🏻
Yenianneadayi2208 Amin insAllah
Hıçkıra hıçkıra ağladım Rabbim yardımcınız olsun sabır versin inşallah çok zor gerçekten o kadar alışmışken ve dört gözle beklerken onu kaybetmek Allah kimseye göstermesin oğlunuza ve size dua ettim Rabbim kalbinize ferahlık versin 🤲🏻
Yenianneadayi2208 sakin birbirinizden gizli falan aglamayin esinin yaninda agla belki onun da aglamasina yardimci olursunuz ikinizin acisi da yangini da ayni bende baktim esim aglamiyor yaninda aglardim sonra o da aglamaya basladi rahatladi bende rahatladim insan ne yasadigini anlattikca hafifliyor bu surecte ikinizden baska kimse sizin kadr aci cekmez ve sizi anlamaz o yuzden acinizi paylasin birbirinize daha sıkı baglanirsiniz boylelikle