Yenianneadayi2208 amin canım cümlemize inşallah ben kürtajdan snr anladım yanlış olmadığı özellikle bu platformda çok fazla var yoksa ben kendimi çoook sorgulamıştım kime ne yaptım neyin bedeli gibisinden de sonra toparladım sayılır
32+3 Yavrumu Kaybettim 😭 Olumsuz Etkilenecek Anneler Okumasın Lütfen.
Momgirl Tşk ederim canım amin allah razı olsun 🤲🏻
Filizzz66 Amin inşallah cnm 🤲🏻
byc Amin canım Rabbim kimseye yaşatmasın böyle bir acı.🤲🏻
Makbus
Amin canım.İnşallah 🤲🏻
Sende Allah’a emanet ol yavrunu sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Sağlıcakla..
Zhrnz Amin canım.Allah evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Upuzun sağlıklı bir ömrü olsun inşallah
Aheahe Maşallah Allah ömrünü uzun eylesin yavrunuzun.Hayırlı evlat olsun inşallah 🤲🏻
Buluttt123 amin cnm Allah razı olsun
Ezgiozkan Amin canım amin.Duacı olan yüreğine sağlık.Allah razı olsun
annepamuk Peki nasıl yaptırıcam bu testi, Nereye gitmem lazım.?
Korona zamanı da hastanelere çokta gitmek istemiyorum açıkçası.
Busrakoc Amin kuzum inşallah Allah binlerce kez razı olsun 🤲🏻
Yenianneadayi2208 amin canım Allah razı olsun hep beraber alalım inşallah
Yenianneadayi2208 koronayı atlatana kadar bekleyebilirsiniz. Bir araştırma hastanesinden genetik bölümüne randevu alabilir siniz. 2-3 düşük kürtaj gibi şeyler yaşayanlara yapıyorlarmış. Bir kayıp yaşamadan ya da gebelikte bakılıyormuş.(Burda 1 düşük 1 kimyasal geçirdim derseniz bakmıyorlar 2-3 kayıp söyleyin yazıyordu çoğu kişi ) ama ben 36. Haftada kaybettiğim ve hiçbir sorun olmadan öldüğü için ilk kayıp oluşu engel olmamıştı. Bende pıhtılaşma çıktı ve artık gebeliğimde kan sulandırıcı kullanmam gerekiyormuş bunu da bu şekilde öğrenmiş oldum
annepamuk canım seni hatırlıyorum ben de 36 gun önce 37+3 haftalıkken oğlumu kaybettim karnımda kalbı durdu 😔 doktorumun dediğine göre bebeğim cok saglıklıymış 3 kılo 50 gr dogdu gelişimi iyiydi su an bir sebeb yok sen de pıhtılaşma olunca bebek gelişmiyor diyorsun genetık test yapılacak ama acaba pıhtılaşma mı sebeb oldu diye düşünmüştüm ben
Yenianneadayi2208 allah sabır versin canım ne denirki 😢😔
Yenianneadayi2208 amin bitnm allah razi olsun 😊rabbim hepimizin yawrusunu sag salim kucagimiza almayi nasip etsin😔
Yenianneadayi2208 rabbim sabırlar versin o kadar kötü oldum ki anlatamam resmen kendimi sen gibi eşin gibi hissettim melek verdin öteki dünyaya günahsızım üzülme yiyecek ekmeği yokmuş demekki kuzumun başın sağolsun rabbim kucağını boş koymasın inşallah 🥺
Sunay10_ tşk ederim cnm Allah razı olsun 🙏
Ygmroglcn amin cnm 🙏
Naimeo Allah razı olsun canım.Amin.
Ağzına yüreğine sağlık.🤲🏻