Yenianneadayi2208 Amin insAllah
32+3 Yavrumu Kaybettim 😭 Olumsuz Etkilenecek Anneler Okumasın Lütfen.
Hıçkıra hıçkıra ağladım Rabbim yardımcınız olsun sabır versin inşallah çok zor gerçekten o kadar alışmışken ve dört gözle beklerken onu kaybetmek Allah kimseye göstermesin oğlunuza ve size dua ettim Rabbim kalbinize ferahlık versin 🤲🏻
Yenianneadayi2208 sakin birbirinizden gizli falan aglamayin esinin yaninda agla belki onun da aglamasina yardimci olursunuz ikinizin acisi da yangini da ayni bende baktim esim aglamiyor yaninda aglardim sonra o da aglamaya basladi rahatladi bende rahatladim insan ne yasadigini anlattikca hafifliyor bu surecte ikinizden baska kimse sizin kadr aci cekmez ve sizi anlamaz o yuzden acinizi paylasin birbirinize daha sıkı baglanirsiniz boylelikle
Yenianneadayi2208 Başın Sağolsun O Kadar Kötü Oldumki Çok ağladım Yaşadıklarına Rabbim Sana Sabır Versin.Yavrun Melek Oldu 😔. Yavrun Sana Şefaatçi Olacak İnşallah.
Adaaaa Allah razı olsun kuzum Amin inşallah 🤲🏻 Duacı olan yüreğine sağlık.
hulyatkknt Allah razı olsun canım.Evet tarifi yok bu yürek yangınının çok çok zor rabbim kimseyi böyle bir acıyla imtihan etmesin.😔 Ama elden hiç birşey gelmiyor.
Cnnlina Amin Allah razı olsun 🤲🏻
Yenianneadayi2208 amin canım cümlemize inşallah ben kürtajdan snr anladım yanlış olmadığı özellikle bu platformda çok fazla var yoksa ben kendimi çoook sorgulamıştım kime ne yaptım neyin bedeli gibisinden de sonra toparladım sayılır
Momgirl Tşk ederim canım amin allah razı olsun 🤲🏻
Filizzz66 Amin inşallah cnm 🤲🏻
byc Amin canım Rabbim kimseye yaşatmasın böyle bir acı.🤲🏻
Makbus
Amin canım.İnşallah 🤲🏻
Sende Allah’a emanet ol yavrunu sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Sağlıcakla..
Zhrnz Amin canım.Allah evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Upuzun sağlıklı bir ömrü olsun inşallah
Aheahe Maşallah Allah ömrünü uzun eylesin yavrunuzun.Hayırlı evlat olsun inşallah 🤲🏻
Buluttt123 amin cnm Allah razı olsun
Ezgiozkan Amin canım amin.Duacı olan yüreğine sağlık.Allah razı olsun
annepamuk Peki nasıl yaptırıcam bu testi, Nereye gitmem lazım.?
Korona zamanı da hastanelere çokta gitmek istemiyorum açıkçası.
Busrakoc Amin kuzum inşallah Allah binlerce kez razı olsun 🤲🏻
Yenianneadayi2208 amin canım Allah razı olsun hep beraber alalım inşallah
Yenianneadayi2208 koronayı atlatana kadar bekleyebilirsiniz. Bir araştırma hastanesinden genetik bölümüne randevu alabilir siniz. 2-3 düşük kürtaj gibi şeyler yaşayanlara yapıyorlarmış. Bir kayıp yaşamadan ya da gebelikte bakılıyormuş.(Burda 1 düşük 1 kimyasal geçirdim derseniz bakmıyorlar 2-3 kayıp söyleyin yazıyordu çoğu kişi ) ama ben 36. Haftada kaybettiğim ve hiçbir sorun olmadan öldüğü için ilk kayıp oluşu engel olmamıştı. Bende pıhtılaşma çıktı ve artık gebeliğimde kan sulandırıcı kullanmam gerekiyormuş bunu da bu şekilde öğrenmiş oldum