• Doğum Hikayeleri
  • 32+3 Yavrumu Kaybettim 😭 Olumsuz Etkilenecek Anneler Okumasın Lütfen.

Hıçkıra hıçkıra ağladım Rabbim yardımcınız olsun sabır versin inşallah çok zor gerçekten o kadar alışmışken ve dört gözle beklerken onu kaybetmek Allah kimseye göstermesin oğlunuza ve size dua ettim Rabbim kalbinize ferahlık versin 🤲🏻

Yenianneadayi2208 sakin birbirinizden gizli falan aglamayin esinin yaninda agla belki onun da aglamasina yardimci olursunuz ikinizin acisi da yangini da ayni bende baktim esim aglamiyor yaninda aglardim sonra o da aglamaya basladi rahatladi bende rahatladim insan ne yasadigini anlattikca hafifliyor bu surecte ikinizden baska kimse sizin kadr aci cekmez ve sizi anlamaz o yuzden acinizi paylasin birbirinize daha sıkı baglanirsiniz boylelikle

Yenianneadayi2208 Başın Sağolsun O Kadar Kötü Oldumki Çok ağladım Yaşadıklarına Rabbim Sana Sabır Versin.Yavrun Melek Oldu 😔. Yavrun Sana Şefaatçi Olacak İnşallah.

hulyatkknt Allah razı olsun canım.Evet tarifi yok bu yürek yangınının çok çok zor rabbim kimseyi böyle bir acıyla imtihan etmesin.😔 Ama elden hiç birşey gelmiyor.

Yenianneadayi2208 amin canım cümlemize inşallah ben kürtajdan snr anladım yanlış olmadığı özellikle bu platformda çok fazla var yoksa ben kendimi çoook sorgulamıştım kime ne yaptım neyin bedeli gibisinden de sonra toparladım sayılır

Zhrnz Amin canım.Allah evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Upuzun sağlıklı bir ömrü olsun inşallah

annepamuk Peki nasıl yaptırıcam bu testi, Nereye gitmem lazım.?
      Korona zamanı da hastanelere çokta gitmek istemiyorum açıkçası.

Yenianneadayi2208 koronayı atlatana kadar bekleyebilirsiniz. Bir araştırma hastanesinden genetik bölümüne randevu alabilir siniz. 2-3 düşük kürtaj gibi şeyler yaşayanlara yapıyorlarmış. Bir kayıp yaşamadan ya da gebelikte bakılıyormuş.(Burda 1 düşük 1 kimyasal geçirdim derseniz bakmıyorlar 2-3 kayıp söyleyin yazıyordu çoğu kişi ) ama ben 36. Haftada kaybettiğim ve hiçbir sorun olmadan öldüğü için ilk kayıp oluşu engel olmamıştı. Bende pıhtılaşma çıktı ve artık gebeliğimde kan sulandırıcı kullanmam gerekiyormuş bunu da bu şekilde öğrenmiş oldum