Yenianneadayi2208 ben bebeğimi kaybettikten sonra ona genetik testi yaptırdık bir sonuç çıkmadı. Benim genetik testi yapmamı önerdi dr. Ve bende pıhtılaşma çıktı. Genetik doktoruna hamileyken bu pıhtılaşma fark edilemez miydi doktor hatası mi diye sorgularken. Gebelikte pıhtılaşmanın belli olmayacağını ancak bebek gelişmezse pıhtılaşmadan şüphelenileceğini söylemişti o yüzden dedim. Belki sizin bebeğiniz pıhtılaşmadan gelişmedi.
Yine de sizin de genetik testi yaptırmanızı öneririm. Bu testi kolay kolay yapmıyorlarmış ancak böyle ölüm düşük gibi durumlarda yapıyorlarmış. Yaptırın derim ilerisi için iyi olur en azından sorun var mı bilirsiniz
32+3 Yavrumu Kaybettim 😭 Olumsuz Etkilenecek Anneler Okumasın Lütfen.
Yenianneadayi2208
Allah sabırlar versin gerçekten burayı uzun süredir takip etmeme rağmen ilk kez bir gönderiye yorum yazıyorum gerçekten çok ağladım Allah kucağınızı boş bırakmasın yeri cennet olsun minik yavrunun♥️
Yenianneadayi2208 allahım sabırların en büyüğü nasip etsin çok kötü bir durum tarifi olmayan bir acı allahım en kısa zamanda yeniden kucağınızı doldursun inşallah
başınız sağ olsun
Yenianneadayi2208 kesinlikle öyle yap kuzum rabbim kalbine ferahlık versin eşler ağlayamadıklrı için içlerine atıyorlar birbirinize sıkı sıkı sarılın bu dönemde Allahım yar ve yardımcınız olsun meleğinin toprağı bol olsun 🙏🏻
Yenianneadayi2208 Amin insAllah
Hıçkıra hıçkıra ağladım Rabbim yardımcınız olsun sabır versin inşallah çok zor gerçekten o kadar alışmışken ve dört gözle beklerken onu kaybetmek Allah kimseye göstermesin oğlunuza ve size dua ettim Rabbim kalbinize ferahlık versin 🤲🏻
Yenianneadayi2208 sakin birbirinizden gizli falan aglamayin esinin yaninda agla belki onun da aglamasina yardimci olursunuz ikinizin acisi da yangini da ayni bende baktim esim aglamiyor yaninda aglardim sonra o da aglamaya basladi rahatladi bende rahatladim insan ne yasadigini anlattikca hafifliyor bu surecte ikinizden baska kimse sizin kadr aci cekmez ve sizi anlamaz o yuzden acinizi paylasin birbirinize daha sıkı baglanirsiniz boylelikle
Yenianneadayi2208 Başın Sağolsun O Kadar Kötü Oldumki Çok ağladım Yaşadıklarına Rabbim Sana Sabır Versin.Yavrun Melek Oldu 😔. Yavrun Sana Şefaatçi Olacak İnşallah.
Adaaaa Allah razı olsun kuzum Amin inşallah 🤲🏻 Duacı olan yüreğine sağlık.
hulyatkknt Allah razı olsun canım.Evet tarifi yok bu yürek yangınının çok çok zor rabbim kimseyi böyle bir acıyla imtihan etmesin.😔 Ama elden hiç birşey gelmiyor.
Cnnlina Amin Allah razı olsun 🤲🏻
Yenianneadayi2208 amin canım cümlemize inşallah ben kürtajdan snr anladım yanlış olmadığı özellikle bu platformda çok fazla var yoksa ben kendimi çoook sorgulamıştım kime ne yaptım neyin bedeli gibisinden de sonra toparladım sayılır
Momgirl Tşk ederim canım amin allah razı olsun 🤲🏻
Filizzz66 Amin inşallah cnm 🤲🏻
byc Amin canım Rabbim kimseye yaşatmasın böyle bir acı.🤲🏻
Makbus
Amin canım.İnşallah 🤲🏻
Sende Allah’a emanet ol yavrunu sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Sağlıcakla..
Zhrnz Amin canım.Allah evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Upuzun sağlıklı bir ömrü olsun inşallah
Aheahe Maşallah Allah ömrünü uzun eylesin yavrunuzun.Hayırlı evlat olsun inşallah 🤲🏻
Buluttt123 amin cnm Allah razı olsun
Ezgiozkan Amin canım amin.Duacı olan yüreğine sağlık.Allah razı olsun