Busegulce Amin canım bnm amin inşallah.Ama insan yine de üzülüyor, içi yanıyor.Ne kdr dokunamasam öpüp koklayamasam da içinde günlerce aylarca büyüttüm.Hayırlısı böyleymiş Rabbimin takdiri.😔
32+3 Yavrumu Kaybettim 😭 Olumsuz Etkilenecek Anneler Okumasın Lütfen.
Ayserksi Amin canım tşk ederim Allah razı olsun 🤲🏻
5858g Başka bir hekime daha görün o zaman için rahat etsin.Strese girme iyice.Allah bebeğini sana bağışlasın sağlıkla kavuşun inşallah 🤲🏻
Yenianneadayi2208 canım benim ya inan ki okuduğumda ağladım bende ilk aylarda hep kanamam vardı sancidan ölüyordum sanki herkes aldır diyodu sana yazık bu kadar acı cekiyosun yine kaybediceksin diyorlardı şu an 24 hafta olduk sadece 2 kilo almışım bebeyim bı hafta geriden geliyo ama çok şükür rabbim onu bize bağışladı bu zamana kadar geldik insaal sağlıkla kucagima alırım bebeyimi şu an erken doğum riskim var sadece lavabo için kalkiyorum… inşallah rabbim yüzünü guldurur canım bı an önce anne olmayı nasip eder..hiç bı zamam umudunu kaybetme dua et bol bol
Yenianneadayi2208 yemin ederim ağlıya ağlıya okudum çok çok geçmiş olsun Allah tez vakitte ikiz bebek nasip etsin inş
Yenianneadayi2208 amin 🤲🏻
sinber sinber Amin canım inşallah.Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın.😔 Doktorun ihmali var mı yok mu inan bilmiyorum.Kordon dolanmasını bir çok doktorun anne babalara söylemediğini evladını bnm gibi kaybeden ebeveynlerden okudum.Gerekçede anne babaların iyice strese girmesiymiş.Zaten içerdr müdahale edilemiyor bu duruma.Benim yavrumun ki dolanma değil düğümlenme olmuş zaten.Bunu hiç bir cihazla görmek mümkün değilmiş.Kalp atışlarıyla ancak anlaşılıyormuş.Salı günü gittik doktora hareketleri azdı ama kalp atışları gayet iyiydi.bir sonraki ptesi de kaybettiğimi öğrendim zaten.AMa ne olduysa o süreçte oldu.DOKtorum ihmalkar biri asla değildi.HEr gittiğimde detaylıca inceleyip bilgi veriyordu muallakta kaldığı bişey olursa perinatalog bir hekim daha vardı hastanede ona danışıyordu.Bilemiyorum ki.Detaylıda da herşeyi çok normaldi.Sadece aşırı hareketli bir bebekti 3 ayrı doktora gidiyordum 5-6. ayıma kdr hepsi de aynı şeyi söyledi.Bu aşırı hareketliliğinin bir etkisi var mıdır, yoksa kordonu gereğinden fazla mı uzundu ondan mı oldu bilmiyorum.Ama erkek bebeklerde daha fazla görünüyormuş bu kordon dolanması, düğümlenmesi.27-28 haftadan sonra daha da annelerin bebeğin hareketlerine daha da dikkat etmesi lazımmış.
umarım anneler dikkatli olur bu konuda.Kimse bnm başıma gelmez demesin 😔
Yenianneadayi2208 herşey bahane aslında herşey allahtan canım sözün bittiği yer benim de iki kürtajım var anlamaya çalışıyorum seni rabbim hayırlısıyla yeniden nasip etsin inşallah ve evlat ile sınamasın dualarımda olacaksın
Skaymak Amin cnm sağol Allah razı olsun.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.Güçlü durmaktan başka çarem yok ki, bana destek olan yanımda olan kendi acısını yaşayamayıp beni teselli eden canımdan öte bir eşim var.O tüm herşeye rağmen dik durup güçlü durup bana destek olmaya çalışırken bnm kendimi yerden yere atmak parçalamam anlamsız.Ki bir faydası da olmayacak , evladımı bana geri vermeyecek.Eşimle birbirmize destek oluyoruz, acılarımızı azaltmak için çabalıyoruz dua ediyoruz.
Allah razı olsun canım duaların misliyle sana geri ulaşsın.🤲🏻
Neshuldem sağol cnm bnm amin
Zuzum577 Amib kuzum evlat bambaşka bişey.Heyecanı da öyle acısı da..
rabbim yavrunu sana bağışlasın
Mkylz Allah bin kere razı olsun cnm bnm.Rabbim herkesin evladını anasına babasına bağışlasın.Kimseye evlat acısıyla sınamasın.🤲🏻
Essi Tarifi yok ki cnm.
Ne desem nasıl içimdekileri tarif etsem bilmiyorum..Çok zor.Allah razı olsun
Allah sabır versin canim gerçkten üzulmemek insanin elinde değil insallah sağlıklıca birdaha olur bebeğin Allah yardimcın olsun🙁
Yenianneadayi2208 başın saolsun Rabbim sana hayırlı evlatlar nasip etsin.
Yenianneadayi2208 amiiiinn aminnn
Yenianneadayi2208 okurken o kadar çok ağladım ki anlattiklarin gözümün önünden nasıl geçti bir bilsen yanında olsam sana sımsıkı sarıldım güzel kalpli arkadaşım bebehin seni cennette bekliyor sana seffatçi olucak insallah rabbim yardımcın olsun birdaha bu güzel annelik duygusunu yaşarsın ve sağlıkla bebegini kucağına alırsın birgün 🤲
Seda8308 Amin cnm aminnnn 🤲🏻
YYR19 Allah razı olsun cnm.İnşallah 🤲🏻 Ağzına yüreğine sağlık.
sibelkck31 Amin canım inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenib kucağını boş bırakmasın 🤲🏻😔