Mkylz Allah bin kere razı olsun cnm bnm.Rabbim herkesin evladını anasına babasına bağışlasın.Kimseye evlat acısıyla sınamasın.🤲🏻
32+3 Yavrumu Kaybettim 😭 Olumsuz Etkilenecek Anneler Okumasın Lütfen.
Essi Tarifi yok ki cnm.
Ne desem nasıl içimdekileri tarif etsem bilmiyorum..Çok zor.Allah razı olsun
Allah sabır versin canim gerçkten üzulmemek insanin elinde değil insallah sağlıklıca birdaha olur bebeğin Allah yardimcın olsun🙁
Yenianneadayi2208 başın saolsun Rabbim sana hayırlı evlatlar nasip etsin.
Yenianneadayi2208 amiiiinn aminnn
Yenianneadayi2208 okurken o kadar çok ağladım ki anlattiklarin gözümün önünden nasıl geçti bir bilsen yanında olsam sana sımsıkı sarıldım güzel kalpli arkadaşım bebehin seni cennette bekliyor sana seffatçi olucak insallah rabbim yardımcın olsun birdaha bu güzel annelik duygusunu yaşarsın ve sağlıkla bebegini kucağına alırsın birgün 🤲
Seda8308 Amin cnm aminnnn 🤲🏻
YYR19 Allah razı olsun cnm.İnşallah 🤲🏻 Ağzına yüreğine sağlık.
sibelkck31 Amin canım inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenib kucağını boş bırakmasın 🤲🏻😔
Makbus Allah ettiğin duaları misliyle sana ulaştırsın yüreğine sağlık canım.Allah bin kere razı olsun.🤲🏻
Ygmroglcn Sağol canım teşekkür ederim Allah razı olsun 🤲🏻 Çok zor
Razz7020 Amin canım Allah gözünden akıttığın her damlayı sana mutluluk olarak geri versin.Ne güzel yürekler varmış.Ne dualar aldım her birinizden razı olsun Rabbim 🤲🏻
Yenianneadayi2208 ay çok ağladım çok üzüldüm :( kendi annemden biliyorum o acıyı 4 kez yaşadı üstelik doğup ölen de oldu ne kdr zor rabbim öbür dünyada size şefaatçi olmayı nasip edicek meleginize. Allah sabır versin
Yeliz_Erdem Amin canım.Öyle insanın yüreğide boğazı da düğüm düğüm oluyor.Rabbim kimseyi böyle bir acı yaşatmasın.İnsanın içi yanıyor ama elden gelen bişey olmuyor.Bolca dua ediyorum Rabbime.😔
Herkes öyle güzel dualar etmiş, acıma ortak olmuş ki elimden geldiğince herkese tek tek cevap vermeye çalıştım.Allah her birinizden razı olsun.Herkesin gönlüne göre versn.Evladı olanların evladını bağışlasın ömrünü uzun etsin, evlat hasretiyle yanıp tutuşanlara hayırlı evlatlar nasip etsin, bnm gibi evladını kaybeden annelere de sabır versin.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.🤲🏻
Yenianneadayi2208 yaşamayan bilemez kuzum o günler geldi aklıma hiç isyan etmedim ama çok acı çektim😞
Yenianneadayi2208 allah sabrını verir ama acını yaşa yaşamazsan atlatamazsın
Aselyagmur Amin kuzum amin inşallah 🤲🏻 Sende dikkat et kendine sürekli yat kalkma.Ama iyi bir şekilde protein ağırlıklı beslen.Eczanelerde keçiboynuzu özü pekmezi var hunnap ondan aldır eşine her gün 2-3 yemek kaşığı ye, nesquikli süt iç günde 1 bardak.1 avuç ceviz badem fındık ye, her gün 1 adet muz.Haftada 2-3 kere et tüketmeye çalış.Balık kırmızı et özellikle.Ve her sabah 1 yumurta.İyi ve sağlıklı beslenmek bebeğine inan fayda sağlayacak.Kilo alırım derdine düşme sakın.Sık sık az az yemeye çalış.Allah yavrunu sana bağışlasın 🤲🏻
fatos0202 Ahhh kuzum 😔 smin inşallah Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasp etsin🤲🏻
sinber Allah razı olsun kuzum. Nasibi yokmuş yavrumun doğsa da yaşamayacaktı belki de.Hayırlısı buymuş, böyleymiş 😔 Allah sana da sabır versin
eliffff87 amin canım tşk ederim Allah razı olsun 🤲🏻