Dzeyy 😊 takma kımseyı bnm kaynanada dorugu begenmıyo geçen eşimle konuşrken duydumm hiç gğzel degilmşte o nasl ismşte o yuzden artık bşy demiyorum doruk olsun yastık bile yaptım doruk yazdımm🤣😂

Dzeyy dogacak oglusumun adi Mehmet Aras , baskasinin begenmesine gerek yok . Zaten ne desen herseye biseyler bulup can sıkan insanlar eksilmeyecek. O yuzden Baskalarinin fikirleri baskalarinda kalsin bence😇

Dzeyy ay bence gayette güzel ve tarz isim o konuşanlar bos konuşanlar

Dzeyy Benim oglumun adida Aras bulut olucak esimde ilk ayni tepmiyis verdu ama hherkes cok begendi esimden baska diyende olmadi 😁

Dzeyy bosver canım bızde oglumuza Aras koyucaz anlamı cok guzel bosver sen herkes herseyı der anlamı cok guzel kendisininmıs gıbı sahıp cıkan demek sen takma 🙈

Dzeyy her zaman çok beğenirim o ismi ama bir kere bile aklıma kargo gelmedi bu insanları anlamıyorum herseye bir şey bulmaları şaşrtcı bence istiyorsanz koyun dinlemeyn kimseyi çok güzel isim🥰

Dzeyy Icımıze de cok sındı sen bakma kımseye sorunca herkes her ısmı elestırıyo ama severek kararınızda emın olun kımse bıse diyemiyor bız sevdık cunku isimleriyle yasasın miniklerimiz 🙈

Prensannesii38 amin canım şallah hepsi sağlıklı sıhhatli gelsinler işallah dünyaya😊😘

Busu çok teşekkür ederim canım 😊

Dzeyy bende aras ismini koymayı çok istiyorum fakat koymayacam sanırım çünkü hem anlamı tuhaf hemde kuranda geçmiyor anlamı ‘ at kılı’ demek araştırdınız mı bir de aras nehri

Dzeyy ben aras ismine bayılıyorum insanlar yorum yapmaya çok meraklı isterse kargo ismi gelsin milletin aklına çok mu önemli ona bakarsan bi ton marka var isimle alakalı bosver salla sen

Dzeyy vallahi eşimin adı Mehmet Buğra üniversite zamanından beri hep hayalimdi Mehmet adını vermek yanına Aslan istedim kendisi koyu Fbli müsade etmedi Mehmet Aras olacak ya banada abuk sabuk tepkı verenler olduda sallama boşver herşeyde bir marka var ne yapalım kız olsa Vera veya Mihra demiştim Vera dıye su arıtma cihazı markası varmıs Mihrayada Mihrap gibi dediler😂 Herkes herşeye bir kulp buluyor boşveer Yalnız araslar Zeki ve yaramaz oluyorlarmıs yandık🙊

• Busu bunu yanıtladı.
                • Busu bunu beğendi.