Aras ismi
meliccccc benimde aklıma hemen o geldi valla , daha anlamlı isimler var 🤷♀️
Dzeyy canım benim de bebeğim erkek ben de ilk Aras koymayı düşünüyordum ama anlamını iyice araştırdıktan sonra vazgeçtim istersen sende bi bak iyice anlamına
Senin ve eşinin hoşuna gittiyse iemi koy… Başkalarini ilgilendirmez 😊
Dzeyy Benim oğlumun adı da Aras olacak. Babasıyla biz oğlumuzun adına karar verdikten sonra elalemin ne dediği çokta umurumuzda olmaz açıkçası. Üstelik iş dalga geçmeye kalınca hangi ismi koyarsanız koyun o niyette olan biri illaki yine birşey bulur. Siz anne baba olarak beğenip karar verdiyseniz kimsenin birşey demesine fırsat vermezsiniz zaten sonuçta bebek sizin bebeğiniz isminin ne olacağına elalemin lafıyla mı karar vereceksiniz 🤗
Dzeyy bende aras koyucam canim kimin ne dedigi umrunda olmasin baska bisey olsa onada laf ederlerdi
Dzeyy benim oglumun ismide aras olacak kimsenin begenmesine gerek yok ben begendim kimseye laf düşmez😁
Dzeyy yeğenimin ismi Ali Aras hiç de aklımıza kargo falan gelmiyo valla millete bakma sen millet der de derrrr
Mutlubiranne2 valla öyle sorma 😊
Dzeyy ay şu herşeye karışan bi kulp takan insanlardan nefret ediyorum canım benim içinden nasıl geçiyorsa onu koy bırak şu gereksizleri bende koymak istediğim isimlerden dolayı linç yiyorum ama hiç değiştirmedim kim ne derse desin bebek senin bebeğin 🌸
Tugbaa1994 aynen öyle çok haklısın 😂
Dzeyy aman sen onlara bakma dengesz onlar bnde aras çok istiyodum ama eşim doruk istedi kızımn adını bn koydum o yüzden sıra ondaymş